|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποσό αξιόπιστα είναι τα όργανα ενός gs??
Παιδιά έχετε τσεκάρει ποτέ ποσό αξιόπιστες ειναι η πληροφορίες που σου δίνει ο υπολογιστής ταξιδιού??
κύριος για την αυτονομία καύσιμου και την κατανάλωση |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποσό αξιόπιστα είναι τα όργανα ενός gs??
Εμένα ντεν έχει και έτσι δεν χολοσκάω
|
|
|||
|
|||
Περιθώρια αμφισβήτησης σου αφήνει κι ο ίδιος ο κατασκευαστής. |
|
|||
|
|||
Ειδικα για τον δεικτη καυσιμου και το range,εγω ανοιγω καλου-κακου και την ταπα να δω τι καυσιμο εχω.....
|
|
|||
|
|||
Εγω παντως, μια φορα που κοντεψα να μεινω απο βενζινη (Εγνατια) και το οργανο μου εδειχνε οτι μου απομενει μονον ΕΝΑ(!) χιλιομετρο, οταν "φουλαρησα" (τελειως, μεχρι την ταπα) πηρε 20,8 lt (Κανονικη χωρητικοτητα ρεζερβουαρ= 20 lt), αρα?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άρα ο βενζινάς σε έκλεψε. Και το λέω αυτό διότι η δικιά μου παίρνει 19.8L και σε γέμισμα (στην Αθήνα) έβαλε 21L . Σε ερωτησή μου πως γίνεται αυτό το θαύμα η απαντησή του είταν. Άλλη φορά να βάζεις σε αυτή την αντλία (και μου έδειξε πια). Έχω ακούσει και διάφορα περίεργα όπως είναι ζέστη και φουσκώνει το καύσιμο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στα 20 λιτρα του ρεζερβουαρ, πρεπει να προσθεσουμε και σχεδον ενα λιτρο μεχρι να "ξεχειλισει" τελειως, μεχρι την ταπα δλδ, γι'αυτο και το ανεφερα.. (Πραγμα που κανονικα δεν πρεπει να γινεται, αλλα λεμε.. ) |
|
|||
|
|||
Σημερα με εβγαλε και καλα 6.4 ΚΜ και γεια σας, ειχα κανει καμια 250-255 χλμ και οταν το φουλαρα ειδα στην αντλια 17 λτ. ΒΜW R1200 GS MOD 2005.Καταναλωση 6.66 λτ/100 ΚΜ.....
Last edited by jarhead; 14-03-2012 at 18:13. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Προσωπικά όμως από ίδια μηχανή σε συνεργείο που είχε αφαιρέσει το ντεπόζιτο τη γεμίσαμε με μετρητή. Πλαστικό ντεπόζιτο διαγραμμισμένο 5L. Και μιλάμε να ξεχειλίζει. Σέβομαι ότι υπάρχουν σωστοί επαγγελματίες . Σε αυτή τη χώρα όμως που ζούμε ποιόν μπορείς να εμπιστευτείς……………. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Carbtunen ή twinmax...???πιο αξιόπιστο πιο?? | kostaskyriakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 18-01-2012 01:33 |
Το πιο αξιόπιστο όχημα της BMW | Nondas | Χιούμορ | 13 | 10-01-2012 15:16 |
Έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου... | dimitris262 | Ανέκδοτα | 6 | 08-10-2011 22:13 |
Έλα να μαζεύονται ....οι αξιόπιστοι!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 22 | 07-10-2011 21:27 |
H ιστορία ενός εμβολίου.. | Carduelis | Υγεία | 16 | 10-11-2010 08:51 |