|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΣΦΑΛΗΣ διαμονή στην Αθήνα με ΜΟΤΟ
ΑΣΦΑΛΗΣ διαμονή στην Αθήνα με ΜΟΤΟ
Ιδέες κύριοι για ξενοδοχεία με κλειστό πάρκιν εάν είναι δυνατόν κοντά σε μετρό για μας τους επαρχιώτες. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΣΦΑΛΗΣ διαμονή στην Αθήνα με ΜΟΤΟ
μενω στον Πειραια 2χλμ απο λιμανι,
αν θελεις στην πυλωτη μου μπορεις να την αφησεις διπλα στην δικια μου Χρηστος στειλε μου π.μ. |
|
|||
|
|||
ΣΩΣΤΟΣ ο φιλος
|
|
|||
|
|||
αυτα ειναι!!τσακ μπαμ!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό θα πει GSForumικη αλληλεγγύη .
|
|
|||
|
|||
πραγματικα αυτο θα πει αλληλεγγυη...!!!
μπραβο... |
|
|||
|
|||
Δύο πολύ καλές επιλογές Γιάννη,
είναι το Athens Imperial Hotel, 5 *, με κλειστό πάρκιν, απέναντι από τη στάση Μετρό Μεταξουργείου, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, με λογικές τιμές. Επίσης, το President Hotel, 4 *, με επίσης κλειστό πάρκιν, 700 μέτρα από τη στάση Μετρό Πανόρμου, στους Αμπελοκήπους, με επίσης λογικές τιμές. . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ψάχνω για δίκλινο σε ξενοδοχείο με πάρκιν στα μεσα σεπτεμβίου που θα ανέβω Αθήνα για εκθέσεις και παλι ευχαριστώ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 343 | 09-06-2013 03:21 |
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ - Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια | Strats | Γενικά - Αναβάτης | 23 | 05-04-2011 10:46 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 22:52 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 03-08-2010 17:20 |