|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ???
Με αφορμή την ιδέα φίλου Πατρινού, που θα δωρίσει μια μοτοσυκλέτα στην καλή του, βάζω αυτό το ερώτημα, για να "πάρουμε" μεταξύ μας ιδέες, για το τί δώρο να προσφέρουμε στην συμβία μας, σε μερικές μέρες - του "Αγίου Βαλεντίνου" ..... Υ.Γ. Το όνομα του φίλου εκ Πατρών, δεν το αποκαλύπτω, μήπως και του χαλάσω την έκπληξη, εκτός κ αν θέλει να το κάνει ο ίδιος .... .
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ???
Ωραία ιδέα, αλλά εγώ λέω να κάνω το αντίθετο!! Να δωρίσω στην καλή μου την κοπέλα της φωτογραφίας!!
|
|
|||
|
|||
οταν λετε τι δωρο θα κανετε στην καλη σας; τι εννοειτε;
α)Την Μηχανη ή β)Την Κοπελια - γυναικα -φιλεναδα κ.τ.λ. Εγω μαλλον ΤΙΠΟΤΑ......σε καμια.....μην ζηλευει η ΜΙΑ την ΑΛΛΗ |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.... δωρίζονται τέτοια "εργαλεία" ;;;;;
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οτι αγαπάει κανείς καλό είναι... |
|
|||
|
|||
Αξεσουαρ ΜΑΚΑΝ ;;;;;
|
|
|||
|
|||
Ωφ....Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.....
Φέτος θα αντιστραφούν οι όροι και θα μας πάρουν οι γυναίκες μας δώρο για τη συγκεκριμένη εορτή... Λοιπόν γυναίκα........... Θα ήθελα.: 1.......... . .. . . . .. . . .. ... . . . . . .. . .. Αυτά...............!!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μα είναι φυσικό Στέλλιο, εγώ π.χ. που γιορτάζω του Αγίου Βαλεντίνου κάθε χρόνο, όλες μου φέρνουν δώρα...εγώ δεν δίνω σε καμμιά τους...(έχεις ακούσει της Αγίας Βαλεντίνας);
Last edited by syan; 13-02-2010 at 17:48. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστός....!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mε τί αξεσουάρ έχουμε φορτώσει την "καλή" μας ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 53 | 15-06-2011 23:22 |
Τί είχε στο μυαλό του ο "ποιητής" ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 15 | 05-11-2009 18:01 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |