|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προβολάκια για 1200GS του 2011
Καλησπέρα παιδιά,
λέω να βάλω και προβολάκια στη μηχανή και ψάχνω τα εξής: 1) Να έχουν δυνατό φωτισμό με συγκεντρωμένη δέσμη που δεν διαχέεται πολύ. 2) Να είναι led (αν γίνεται). 3) Να συνοδεύονται από βάση στο φτερό ώστε να μην χρειάζεται πατέντα. Δεν θέλω να τα στερεώσω σε κάγκελο. Ευχαριστώ, Γκεόργκιος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβολάκια για 1200GS του 2011
Απόσπασμα:
Περαστικά Μιχάλης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Προς τι ο γέλωτας;
Υπάρχει κάποια καλύτερη ή οικονομικότερη πρόταση που να συνδυάζει τα παραπάνω; |
|
|||
|
|||
φιλε γιωργο εγω εχω βαλεις της twalcom εχουν δυνατη δεσμη φωτισμου δεν θαμπωνουν τους απεναντι,γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. τωρα αν θελεις ledakia οπως αναφερεις πας για τα led της bmw.αλλα πολυ στην τιμη.600+ αν ειμαι σιγουρος και δεν νομιζω να δεις τρελη διαφορά.
Προβολάκια ομίχλης αλογόνου Twalcom BMW R 1200 Adv. 08- μαύρα |
|
|||
|
|||
Όχι, δεν πρέπει "ντε-και-καλά" να είναι LED. Να είναι όμως δυνατή η δέσμη. Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται και πολύ καθαρά που στηρίζονται. Σε κάγκελα ή απευθείας στο φτερό;
|
|
|||
|
|||
μεσα απο το φτερο,ειναι πολυ διακριτικες οι βασεις,φαινονται ωραια πανω στην μηχανη.
|
|
|||
|
|||
Δες κ τα LED της TOURATECH απο MAKAN. Φθηνοτερα απο τα μαμα στα 419 Ε, αλλα νομιζω συνδεονται στη φυσα της μεγαλης σκαλας. κ γω στην ιδια αναζητηση με σενα ειμαι με τα ιδια κριτηρια...
|
|
|||
|
|||
Δυνατη δέσμη έχουν και τα ταπεινά και απείρως ανθεκτικά FF50 Hella
Tα είχα 9 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Τιμή γύρω στο 80ευρω το ζευγος και αξιοπιστία τεράστια... Δεν θα σε θέλει κανείς στην πλάτη του Α ...και θα κάνεις και μια ανοξειδωτη λάμα 4 τρυπες για βαση να τα κουμπώσεις.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|