|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καλησπέρα παιδιά!
Αποφάσισα πρόσφατα οτι ο εξοπλισμός ασφαλείας της μπέμπας μου πρέπει να αναβαθμιστεί επειγόντως (ενα "πέταλο" έστω και ABUS δεν νομίζω οτι κάνει και πολλά)! Μετά απο ψάξιμο κατέληξα στην λύση της αλυσίδας που θα πιάνει σε ένα πακτωμένο κρίκο (ground anchor). Ο "κρικος" αυτός είναι ο Torc Ground Anchor αλλά στο θέμα της αλυσίδας ακόμη βρίσκομαι ανάμεσα σε 2: Abus Granit Extreme 37 και Torc Protector 16mm. Εχει δοκιμάσει κανείς κάποια απο αυτές κι αν ναι ποιές οι εντυπώσεις; Αξίζουν τα λεφτά τους ή μαζί με την μηχανή θα κλαίω και την αλυσίδα;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Θωμά παληκαρι μου κανα κλειστο γκαραζ δεν παιζει????
η εστω κανα παρκιν με το μηνα... Τελευταία λύση η αλυσσος κ δεν...λέει τπτ... Μετα αλύσσου η ανευ αν την εχεις εξω.....κινδυνος |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς κλειστό γκαράζ δεν παίζει...! Απ'ότι καταλαβαίνω απο συζητήσεις πάντως αμα την βάλουν στο μάτι άστα να πάνε. Συνεπώς αυτό που μπορείς είναι να κάνεις την δουλειά του επίδοξου...μελλοντικού εμπόρου ανταλλακτικών της μηχανής σου όσο γίνεται πιο δύσκολη, εξ ού και η λύση της αλυσίδας.
|
|
|||
|
|||
Η αλυσίδα δε κάνει τίποτα. Αν είναι να στη πάρουν...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αλυσιδα σε πακτομενο σημειο κ κουκουλα να μην την βλεπουν.
|
|
|||
|
|||
Τοσο βασικη, οσο και η καλυτερη αλυσιδα!! (Για να μην πω και περισσοτερο..)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ απολύτως! Νομίζω οτι με αυτά η κατάσταση δυσκολεύει αρκετά ωστε να ψάξουν για κάτι πιο εύκολο. Βέβαια εαν την βάλουν στο μάτι και στο σαλόνι να την έχω (που λέει ο λόγος) κινδυνεύω να χάσω και την μηχανή και την τηλεόραση
Νομίζω οτι δεν μετράει τόσο το πάχος του κρίκου, όσο το υλικό κατασκευής του (για αντοχή σε ψυκτικά σπρέι, κρούση κτλ) και το σχήμα του κρίκου. Η συγκεκριμένη αλυσίδα (Αbus) ισχυρίζεται οτι με το εξαγωνικό σχήμα των κρίκων της δεν μπορεί να πιάσει ο κόφτης εύκολα (το κατα πόσο ισχύει βέβαια δεν το γνωρίζω...) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200 |
|
|