|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τούρκικο δικαστήριο
O Τοτός οδηγεί στην Κωνσταντινούπολη και περνά με κόκκινο.
Ο τούρκος μπάτσος τον σταματά. - Περάσατε με κόκκινο κύριε. - Ε και!!! Λέγε πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε. -Δεν υπάρχει πρόστιμο κύριε. Θα πρέπει να γίνει δίκη. -Τι δίκη ρε φίλε. Κόψε την κλήση να τελειώνουμε. Από τα πολλά ο μπάτσος τον πηγαίνει στο δικαστήριο που είναι όπως στις ταινίες. Στεγάζεται στο κτήριο των φυλακών, είναι άθλιο, και τρομακτικό. Μπόλικος κόσμος που περιμένει να δικαστεί, στην σειρά Ο τούρκος πρόεδρος του δικαστηρίου αρχίζει: - Τι έκανες, ρωτά τον Τοτό . - Πέρασα με κόκκινο, κύριε δικαστά. Κόψτε μου μια κλήση να πληρώσω. - Δεν έχει πρόστιμο εδώ. Χασάν πάρε τον και πήδα τον. - Μα τι λέτε κύριε πρόεδρε! κάνει ο... Τοτός τρομαγμένος. Πόσο κάνει να πληρώσω! - Χασάν. Πάρε τον και πήδα τον. Ο επόμενος! Τί έκανες; - Έκλεψα, κύριε δικαστά. - Χασάν, πάρε τον και κόψε του τα χέρια. Ο επόμενος! Τί έκανες εσύ; - Σκότωσα, κύριε δικαστά. - Χασάν, πάρε τον και κόψε του το κεφάλι. Ο Χασάν, τούρκος 180 κιλά, 2φυλλή ντουλάπα, καραφλός, με γυαλισμένο κεφάλι και ο ιδρώτας κάνουλα. Βουτά και τους 3 μαζί από τον λαιμό και αρχίζει να τους πηγαίνει έξω από το δικαστήριο προς την φυλακή. Οπότε ο Τοτός γυρνά και του λέει: - Και πού σαι Χασάν, ...κοίτα μην μπερδευτούμε. Εγώ είμαι για πήδημα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τούρκικο δικαστήριο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εκεί που έκανε τον δύσκολο..του καλόπεσε στο τέλος..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Καραμανλής στο ειδικό δικαστήριο είπε ο Παπανδρέου. | gsrob | Ελλάδα | 12 | 13-09-2010 23:02 |
Τούρκικο γράμμα! (με μετάφραση!) | Alext | Χιούμορ | 6 | 08-09-2009 17:59 |
Ο Βλάχος στο δικαστήριο | Alext | Ανέκδοτα | 9 | 06-09-2009 22:16 |