|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Διακόπτης abs σε f 650 gs "single"
Ξεκόλλησαν τα δύο καλώδια του διακόπτη του abs που δένει πάνω στο τιμόνι!
Πρόκειται για δύο καλώδια ένα μαύρο και ένα πορτοκαλί και δεν ξέρω σε ποιά από τις δυο επαφές πηγαίνουν τώρα... Επίσης αν γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει πρόβλημα αν η κόλληση γίνει χωρίς να βγάλω τα εξαρτήματα από τη μηχανή? Εννοώ μήπως δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διακόπτης abs σε f 650 gs "single"
To ειχα κανει και εγω παλιοτερα. Ενα κολλητηρι, πεντε λεπτα και ολα ετοιμα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραία αλλά δεν θυμάμαι πως πάνε τα καλώδια... Απ' ότι παρατήρησα οι επαφές του διακόπτη του abs είναι αριθμημένες με 1,2 και 3. Στις 1 και 2 πηγαίνουν τα καλώδια μαυρο και πορτοκαλί , όμως ποιό καλώδιο πάει στο 1 και ποιό στο 2 ?? |
|
|||
|
|||
Μακη, επειδη ειχαμε το ιδιο "θεμα" με τον ιδιο διακοπτη στο μηχανακι της Μαριλυς, παρε ενα τηλεφωνο αυριο (νορμαλ ωρες, μετα τις 12:00! ) να τα δουμε απο κοντα, ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ! ("Κολλητηρια" κλπ, υπαρχουν, θα το κανουμε σε 10 λεπτα! )
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Θανάση !!! Θα πάρω τηλ. αυριο αν είναι ! |
|
|||
|
|||
Φιλαρακι στειλε μου το mail σου να σου στειλω το πληρες διαγραμμα της μηχανης γιατι δεν μπορω να το ανεβασω εδω.
|
|
|||
|
|||
Βοηθητικό και χρήσιμο το σχεδιάγραμμα Γιώργο όμως τα χρώματα δεν συμπίπτουν, πιθανότατα να έχει να κάνει με μοντέλα πριν από το 2004.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θανάση δεν έχω επικοινωνήσει για να έρθω λόγω καιρού να μην βραχεί η μπουμπού |
|
|||
|
|||
εχεις δικιο ρε φιλαρακι.δεν ειδα οτι ειναι το 07 η μηχανη σου.σορυ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τίποτα.. το σχεδιάγραμμα παραμένει χρήσιμο τα ίδια περίπου θα'ναι.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διόρθωσε τη "γκάφα" για Μακεδονία ο Μπαν Κι Μουν (pics) | SenseiG | Επικαιρότητα | 4 | 28-04-2011 21:20 |
Κίνδυνος για "τσουνάμι" στον Κορινθιακό κόλπο! | sakis73 | Περιβάλλον | 10 | 14-04-2011 23:55 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"Έσβησε" ο γλυκός άγγελος...του Τσάρλυ | Alext | Κόσμος | 5 | 26-06-2009 22:54 |
Πάλι τα Σκόπια στο "προσκήνιο" ;;;;; | Elina | Επικαιρότητα | 20 | 20-04-2009 22:10 |