|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερώτηση προς κατόχους f800gs
Λοιπόν ήρθε και για μένα η μεγάλη στιγμή αύριο παραλαμβάνω την δική μου 800gs και άντε να κλείσω μάτι σήμερα...
Προχωράω και στο παρασύνθημα, στο τηλ που με πήραν σήμερα από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι αύριο μαζί με τη μοτοσικλέτα θα παραλάβω και τα αντίβαρα της ξεχωριστά αφού δεν μπαίνουν μαζί με τις μαμά χούφτες που έβαλα. Δεν σχολίασα , αλλά με το που έκλεισα το τηλ. απόρησα... στέκει όντως κάτι τέτοιο? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προς κατόχους f800gs
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ok φίλος, ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Οι χουφτες της Touratech βιδωνουν πανω στα αντιβαρα μαμα,
Καλοταξιδη η νεα μοτο Last edited by bill 800gs; 26-05-2010 at 23:26. |
|
|||
|
|||
Και πριν αγορασεις αξεσουαρ αν θες να σου δωσω καποιες συμβουλες επειδη το εχω ψαξει πολυ, στειλε μου p.m.
Και κολοριζικο το εργαλειο! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτηση προς κατόχους f800gs
gia Xara, ego pantos dokimasa tis mama kai me to prs8eto plastiko , apogoitefsh apo aera broxh kladia klp ...sxedon midenikh prostasia , kratisa ta kagela tous kai pano tous prosarmosa -patenta to plastiko apo kapies ales tis areskias mou kai pleon kanoun doulia kai ta 8ermenomena to ximona se taxidi. kala xlmtra.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση Νέου BMWακια | smazis | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 22-01-2010 12:54 |
Ερώτηση για ταξίδι. | mentorasou | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 03-09-2009 00:14 |
Ερώτηση | wolferin | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 05-05-2009 10:53 |
Χρήσιμα σε κατόχους ARAI (και όχι μόνο) | GS_maniac | Κράνη | 5 | 29-12-2008 18:22 |