|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κλεμμένα .....αλλά καμένα!!!
Δύο ηλικιωμένοι συζητούν: - Πώς τα πας με την αμνησία; Σε βοηθάει καθόλου ο γιατρός σου; - Αρκετά. - Πώς τον λένε να πάω κι εγώ; - Εεεεε...πώς λέγανε εκείνον τον πόλεμο που έγινε παλιά; - Τον πόλεμο του 1940; - Όχι, πιο παλιά! - Του 1821; - Ακόμα πιο παλιά! - Μήπως τον Τρωικό; - Ναι αυτόν! Κάποιοι σε αυτόν τον πόλεμο μαλώνανε για μια γυναίκα! Πώς την έλεγαν; - Για την Ωραία Ελένη λες; - Μπράβο αυτήν! ......Ελένηηηηηη, Ελένη, πώς λένε το γιατρό μου; -------------------------------------------------------------- Ρωτάει ο Ελέφαντας τον Δεινόσαυρο: - Σου έκανε Friend Request ο Νώε στο Facebook??? - Οχι. - Ωχ.....Κακό αυτό... Μεταξύ δύο καπνιστών Ρωτάει ο πρώτος: -Ρε συ ξέρεις από τι ξύλο φτιάχνεται η καλύτερη πίπα; ... -Από Ουκρανιδιά απαντά ο άλλος… ----------------------------------------- Βομβιστής μπαίνει σε pet shop, αφήνει μια βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει: - Η βόμβα θα εκραγεί. Εχετε μόλις 60 δευτερα για να φυγετε!!! Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται η χελώνα: -Ε, είσαι και πολύ μα@@κας!!! ------------------------------------- |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλεμμένα .....αλλά καμένα!!!
Πολύ καλα !!!
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ρε Κώσταα
|
|
|||
|
|||
ωραια.....!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κλεμμένο? | Sakis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 15 | 01-03-2011 21:16 |
Κλεμμένο gs 800 | gandreas | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 04-12-2010 14:07 |
Οικολογικό πάρκο 260 στρεμμάτων στην καρδιά του Φαλήρου | Black_Shadow | Περιβάλλον | 9 | 16-06-2009 19:43 |
Το κρεμμύδι | wolferin | Ανέκδοτα | 2 | 02-06-2009 15:58 |
Βιβλίο για τις κλεμμένες αρχαιότητες | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 09-01-2009 15:48 |