|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
θα ηθελα την γνωμη σας για κρανος
παιδια ηρθε η ωρα να αναβαθμιστουμε.
θελω να παρω καλο ανοιγομενο κρανος. σκεφτομαι για το Schuberth C3 World,ποια ειναι η γνωμη σας. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: θα ηθελα την γνωμη σας για κρανος
Εγώ από το C1 pro , που έχω τώρα, προτιμώ το Shoei που είχα!!
Επίσης... γιατί ανοιγόμενο;;;; Πιο βαρύ, πιο θορυβώδες, πιο ευπαθές!!!!! |
|
|||
|
|||
για να το χω ανοιχτο στην πολη.
|
|
|||
|
|||
Ανοίγεις ελαφρά την ζελατίνα για να μην φας και καμμιά μύγα στο μάτι και είσαι μια χαρά... μήπως είναι καλύτερα το ανοιγόμενο, ανοικτό σαν περικεφαλαία!?!?!?!?
|
|
|||
|
|||
Εμένα με έχει βολέψει το ανοιγόμενο.
Αν τρέχεις μην πάρεις ARAI. Το καλύτερο κράνος είναι, αλλά από αεροδυναμικούς θορύβους... |
|
|||
|
|||
Όσο κάπνιζα είχα πάντα ανοιγόμενο για να μπορώ να καπνίζω και "εν πλω"!!
Από τότε που φόρεσα full face δεν το αλλάζω... γούστα... Πάντως, έτσι για να σας τσιγκλίσω... αν το Arai είναι καλό αλλά τρέχει πολύ η μηχανή... το πολύ-πολύ να την δώσει και να πάρει μια πιο αργή, για να ταιριάζει και με το κράνος!!! |
|
|||
|
|||
Εοειδη ειμαι και εγω σε αναζητηση κρανους...και μαλιστα προτιμω τα ανοιγομενα ..το ειδα απο κοντα το C3 και ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αθορυβο εντελως αν και ανοιγομενο με καλο αερισμο και καλες κριτικες απο παιδια του φορουμ που το εχουν
οσο για τιμη δες και εδω Helmets - Schuberth |
|
|||
|
|||
Έχω το C3 και είμαι σχετικά ευχαριστημένος.
Αθόρυβο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! Ποιοτικό είναι. Το πήρα για να έχω ένα αντικειμενικά καλό ανοιγόμενο κράνος, διότι φοράω γυαλιά και δεν θέλω βάλε βγάλε. Αν θες να το ανοίγεις στην πόλη η λύση που προτείνω είναι η εξής: Για την πόλη πάρε ένα κανονικό ανοικτό (Jet δηλαδή). Καλύτερη προστασία από το ανοικτό ανοιγόμενο, Ζελατίνα και φυμέ ζελατινάκι πάντα στη διάθεσή σου. Ανθρώπινο ζύγισμα χωρίς να σε τραβάει πίσω όταν ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα. Προσπάθησα να βάλω το C3 στην πόλη αλλά δεν την παλεύω τη ζέστη, άσε τα άνοιξε/κλείσε. Έχω ένα Nolan N42 για την πόλη και είμαι σούπερ (ελαφρύ, εξαερισμός, ορατότητα). Αυτά τα αναφέρω διότι τα θεωρώ πολύ βασικούς παράγοντες ασφάλειας μέσα στην πόλη. Το μόνο κακό ότι δεν έχει εσωτερικό φυμέ ζελατινάκι και γι' αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω. Δοκίμασα το X-402 της Χ-Lite και ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! Τρομερή εφαρμογή, ποιότητα και αίσθηση. Μόλις όμως μου είπε 360 € έπαθα εγκεφαλικό! |
|
|||
|
|||
Και εγω προτεινω κλειστο κρανος...
Μου αρεσει το S1 pro, θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για να αποτελεσει το επομενο κρανος μου... |
|
|||
|
|||
Πριν καταλήξεις, δες και τα Shoei, με την μισή φιμέ - μισή διάφανη ζελατίνα είναι φοβερό και πιο μαζεμένο από το S1. Πάντως αν καταλήξεις στο S1 και σου σπάσει το κούμπωμα της ζελατίνας... να ξέρεις πως το καλύπτει η εγγύηση, είναι γνωστό πρόβλημα. Εγώ δεν το ήξερα και έσκασα για πλάκα 65 Ευρώπουλα!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
Άγνοια για το 112 | gsmaniac | Info ταξιδιών εξωτερικού | 17 | 04-03-2011 22:32 |
Το γνωστό ανέκδοτο για την γεωγραφία των δυο φύλων εικονογραφημένο | saitman | Χιούμορ | 13 | 21-02-2011 13:53 |
Η γνωμη σας για την g650gs. | xdoum | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 06-08-2010 17:22 |
Τη γνωμη σας για πομποδεκτη... | georgekostas | Διάφορα | 10 | 07-02-2010 21:02 |