|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Revit Off Track Jacket + Dakar Pant
Μόλις τα παρέλαβα από Γερμανία!!!!
Όταν χρησιμοποιηθούν, θα επιστρέψω με εντυπώσεις.. ή μήπως να τα φορέσω (τώρα) να φορτώσω και τις βαλίτσες (άδειες) στη beba και να βγω βόλτα στην Αθήνα;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Revit Off Track Jacket + Dakar Pant
βγες βγες τώρα που βρέχει..... αυτό είναι το περιβάλλον που τους ταιριάζει.....
|
|
|||
|
|||
Ωραίος.
Το ίδιο μπουφάν πήρα πριν 1 μήνα. Το παντελόνι ποιο είναι? Τιμή, αν επιτρέπετε? |
|
|||
|
|||
Τωρα βγες.
Βαλε τα ρουχα, βαλε τις τριπλετες, δεσε το λουκανικο πισω με τον υπνοσακο και το αντισκηνο, βαλε και το tankbag και πες μας εντυπωσεις απο την στολη! |
|
|||
|
|||
@ vpentza, emix
βρε ας μην είχα ραντεβού σε 2 ώρες με πελάτη και θα 'μουν τώρα ταξιδιώτης στην Αθήνα @ kostas 366 το παντελόνι είναι το dakar pant, τιμές αυτές που αναγράφονται στο γνωστό γερμανικό site fc-moto |
|
||||
|
||||
Μεγειές, μεγειές Γιάννη ....
Καλές βόλτες ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχεις πάρει ίδιο Νο παντελόνι και μπουφάν? Δηλ. Μ το μπουφάν Μ και το παντελόνι? Είναι Στο ίδιο ας πούμε σωματότυπο? |
|
|||
|
|||
Καλοφορετα!!!!
|
|
|||
|
|||
ενημερωτικά, για το ίδιο σετ, εγώ χρειάζομαι Large στο παντελόνι και Medium στο μπουφάν...
Πήγα σε μαγαζί, τα δοκίμασα και βρήκα τα νούμερά μου.... μπήκα στο νετ, είδα τις τιμές....γύρισα πίσω στο μαγαζί, του είπα ότι ο Γερμανός μου το δίνει χχχ, εσύ πόσο μου το δίνεις ? μου το έδωσε (παντελόνι) 20 ευρώ πιο ακριβά από την αξία μπουφάν+μεταφορικά του Γερμανού....το πήρα από εδώ γιατί του Γερμανού του ειχαν τελειώσει τα νούμερα...... επόμενο βήμα το μπουφάν..... Tip, φορέστε το παντελόνι και ανεβείται στη μοτό, να δείτε πόσο "σηκώνεται" το μπατζάκι, από εκεί κατέληξα ότι ήθελα L παντελόνι και όχι M......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Revit Cayenne Pro Jacket | killer | Ένδυση | 73 | 18-01-2011 05:22 |
Revit Cayenne Pro | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 12 | 19-01-2010 09:01 |
REVIT CAYENNE | dim1150gsa | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 15 | 03-01-2010 05:29 |
Revit ION | Tombell | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 08-12-2009 12:50 |
Πετρελαιοκίνητo EVA Track T800 cdi | skippybi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 08-01-2009 16:03 |