|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κροταλισμα κινητηρα σε GSA 2008
Προκειται για ενα θορυβο (πρες ντιρεκτ ειπε ο μαστορας) που εχει κανει την εμφανιση του σε πολλες μηχανες (ευχομαι οχι σε παρα πολλες) ο οποιος οταν παταμε συμπλεκτη δεν ακουγεται.
Ακουγετε οταν ειμαι σταματημενος με νεκρα. Η πλειοψηφια των τεχνικων μου ειπαν να μην ανησυχω, χρειαζεται αλλαγη ενος συνδεσμου που βρισκεται κοντα στο δισκο και με το λυσιμο της μηχανης καλο ειναι να αλλαχθει και ο δισκος. Το καλο ειναι πως δεν χρειαζεται αλλαγη αμεσα. Ο λογος που αναφερω αυτη την βλαβη που εχω, ειναι γιατι καπου πηρε το αυτακι μου οτι καμια φορα υπαρχει ενας κινδυνος το μπεμπε μοτερ να μην αντεξει αυτη την δυσλειτουργια και να κανει μπουμ!!!!! Αλλος επισης ειπε πως υπαρχει κινδυνος και για το διαφορικο!!!! Εγω προσωπικα το μαστορα δεν τον γλυτωνω και το εχω βαλει στα πλανα μου να το φτιαξω. Η μηχανη η οποια αγορασα πριν 2 μηνες (37000χλμ) σιγουρα δεν θα την χαλαγε να αλλαξω και το δισκο!!. Καπου εδω θα ηθελα και την βοηθεια και τον πιο εμπειρων. Υπαρχει περιπτωση να απευθυνθουμε οσοι εχουμε το ιδιο προβλημα σε ενα συνεργειο και με μια σεβαστη παραγγελια να παρουμε προσφορα?? Η βλαβη φθανει κοντα στα 600-800€. Δυσκολες εποχες νομιζω!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κροταλισμα κινητηρα σε GSA 2008
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και 2 χρονια και για 20000 χλμ τωρα εχω 46000 και το πρωι οταν ειναι κρυο ακουγεται εντονοτερα.... μου ειπαν στο συνεργειο θεμα κινδυνου και αντικαταστασης δε τιθεται ακομα εκτος και αν αρχισει να ακουγεται εντονοτερα ή ακομα και οταν παταω συμπλεκτη.... το να κανει μπουμ το μοτερ μου φαινεται τραβηγμενο.... τωρα για το διαφορικο δε ξερω αλλα και παλι δε νομιζω να εχει σχεση... εγω θα το αλαξω οταν χρειαστει και δισκο εκτος και αν η κατασταση χειροτερεψει πιο νωρις.... 600 με 800 δε δινω για την ωρα ισα ισα για να μην ακουω ενα ηχο σταματημενος στο φαναρι
|
|
|||
|
|||
παιδια δεν ειναι τιποτα,και εμενα το κανει.αφηστε την μηχανη να ζεσταuει 1,2 λεπτα και μετα δεν το ξανα κανει.παιζει ρολο και η υγρασια και το κρυο,ρωτησα τον μηχανικο στο ηρακλειο και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα.
κεεπ γουολκινγ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κεεπ γουολκινγ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μετα κεεπ πληρωνειν |
|
|||
|
|||
γιατι το κεεπ πληρωνειν ποτε σταματησε;;;;
|
|
|||
|
|||
δεν εχετε και αδικο,γιατι να κανει αυτο το κροταλιασμα?θα το αλλαξω,ασχετα απο οσα μου λεει ο μηχανικος,η μηχανη ειναι στην εγγυηση ακομα.
|
|
|||
|
|||
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πολυ καλα θα κανείς! Εφόσον είναι στην εγγύηση, ΜΗΝ τους αφήσεις να περάσει το δικό τους! Δεν θα χαριζομαστε πλέον στους Γερμανούς !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ανακλησεις σε mod5/2008 1200 gs | tasos70 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 23-08-2011 01:24 |
Δηλωσε 4.051.949 ευρω το 2008!!! | georgekostas | Ελλάδα | 17 | 10-12-2009 01:07 |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 23:21 |
32 λόγοι που σε κάνουν εθισμένο στα pc!! | Alext | Χιούμορ | 12 | 08-09-2009 23:21 |
Super bazaar μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, moto και τροχόσπιτων | leonidas | Διάφορα | 12 | 06-05-2009 09:46 |