|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Οι καθολικοί
#
#Τέσσερις άντρες Καθολικοί και μια γυναίκα επίσης Καθολική, έπιναν καφέ. Ο πρώτος καθολικός άντρας λέει στους φίλους του: Ο γιός μου είναι ιερέας. ...και όλος ο κόσμος, τον αποκαλεί «πατέρα». Ο δεύτερος Καθολικός άντρας, λέει: Εμένα ο γιός μου είναι Επίσκοπος. ...και όσοι τον βλέπουν, τον αποκαλούν «Κεχαριτωμένο». Ο τρίτος Καθολικός, λέει: Ο γιός μου είναι Καρδινάλιος. ...και όλος ο κόσμος, τον αποκαλεί «Σεβασμιώτατο». Στη συνέχεια, ο τέταρτος Καθολικός λέει : Λοιπόν... Ο δικός μου γιός είναι ο Πάπας. ...και όλοι τον αποκαλούν «Παναγιώτατο». Και καθώς η Καθολική γυναίκα έμενε σιωπηλή πίνοντας τον καφέ της, οι τέσσερις άνδρες απευθυνόμενοι προς αυτήν, της λένε: "Λοιπόν ....?" Οπότε εκείνη απαντάει περήφανα: Λοιπόν εγώ έχω μια κόρη.... Λεπτή, ψηλή, με περιφέρεια στήθους 90 cm , μέσης 60 cm , και γοφών 85 cm ... Όταν τη βλέπει ο κόσμος, λέει ... * * * * * * # # «Ιησού Χριστέ!!!» |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι καθολικοί
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι καθολικοί
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι πραγματικές περικοπές του Δημοσίου........!!!! | CPretenteriS | Χιούμορ | 5 | 15-11-2011 13:14 |
Οι αγελάδες και τα πολιτικά καθεστώτα | dandre | Διάφορα | 11 | 29-01-2011 13:03 |
Οι Κρητικοί με τις μαντινάδες τους. | pirate | Χιούμορ | 5 | 14-03-2010 08:56 |
Οι ειδικές ικανότητες των νικητών της ζωής | skippybi | Κόσμος | 3 | 27-02-2010 12:54 |
Οι Ελβετικές αρχές συνέλαβαν τον Ρομάν Πολάνσκι | soter3gm | Κόσμος | 3 | 06-10-2009 02:02 |