|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Να ρωτησω κατι εσας τους BMW-ακηδες;
Ρε παιδια, να κανω μια ερωτηση θελω:
Εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι οι 9 στους 10 μοτοσυκλετιστες που κυκλοφορουν τριβαλιτσοι μεσα στην Αθηνα ειναι οδηγοι BMW και ειδικα Adventure. Μπορει ενας χριστιανος να μου εξηγησει τον λογο; Τι στο καλο κουβαλανε και πρεπει να ειναι τριβαλιτσοι; Ή μηπως νομιζουν οτι η ζωη τους ολη ειναι ενα Long Way Round ή Long Way Down; Και ο λογος που αναρωτιεμαι τωρα δεν ειναι επειδη εχω ΚΤΜ ποια. Και BMW που ειχα παλια την ιδια απορια ειχα και γελουσα. Τετοια βλεπουν οι υπολοιποι μη κατοχοι BMW και μας κοροιδευουν (βαζω και τον εαυτο μου μεσα, μιας και παλια ειχα BMW). Last edited by emix; 03-02-2010 at 12:39. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να ρωτησω κατι εσας τους BMW-ακηδες;
9 τουρίστες είναι που έχουν χαθεί απο πέρυσι το καλοκαίρι και δεν ξέρουν πως να βγούν απο το κέντρο!!
Υ.Γ. : το ξέρω οτι δεν ρώτησες εμένα, και σίγουρα δεν είναι ....Γιαπωνέζοι!! |
|
|||
|
|||
Καλη η απαντηση.
Ποιο πολυ ρωταω αυτους που το κανουν αυτο, γιατι ειμαι σιγουρος οτι και εδω μεσα υπαρχουν. Θα ηθελα απλα να μου φωτογραφισουν με ανοιχτα τα καπακια και τις τρεις μπαγκαζιερες για να δω αν ειναι γεματες ή αδειες! Παντα αυτη την απορια εχω. Να δω τι στο καλο κουβαλανε μεσα στην Αθηνα και χρειαζεται να εχουν και τις τρεις πανω. |
|
|||
|
|||
Να μην δείξουμε οτι έχουμε βαλίτσες.......Εγώ δεν έχω........
|
|
|||
|
|||
και γιατι δε σταματας να τους ρωτησεις για να σου λυθει η απορια?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελεγα μηπως επαιρνα καμια απαντηση απο δω μεσα. Δεν μπορει.Καποιος θα υπαρχει. |
|
|||
|
|||
Μπορεί να τους αρέσει η μοτοσικλέτα με τις 3 ή 2 βαλίτσες και να τις βάζουν. Ότι θέλει κάνει ο καθένας. Μπορεί και να βολεύει στο φόρτωμα άσχετα με το αν είσαι στην πόλη, μπορεί να τους κηνυγά και η γυναίκα τους, που μαζεύουν ένα σωρό <<άχρηστα>> (για εκέινη) πράγματα στο σπίτι και γεμίζει ο χώρος .
Αυτή είναι η γνώμη μου. |
|
|||
|
|||
δεν νομιζω να το κανουν για φιγουρα,γιατι η κινηση με τις πλαινες,γινεται πολυ δυσκολη....
απο την αλλη νομιζω,οτι στο adve ειναι τοσο μικρες οι βαλιτσες,που αν εχεις μαζι αδιαβροχα,λαπτοπ και εισαι ψιλογιαπιςτις χρειαζεσαι |
|
|||
|
|||
Δεν ξερω ρε παιδια.
Σεβαστες οι αποψεις και η καθε δικαιολογιες που μπορει να πει καποιος που το κανει αυτο, αλλα εμενα μου φαινεται αστειο. Και το περιεργο ειναι γιατι, οπως ειπα, το 99% συμβαινει σε R1200GS Adv και οχι σε Varadero,Vstrom κλπ. Και τα 1200RT ακομα που οι μπαγκαζιερες εχουν σχεδιαστει ως κομματι της μηχανης, κι αυτες ακομα κυκλοφορουν στην Αθηνα ετσι. Σαφως και ο καθενας κανει οτι γουσταρει, αλλα μεσα απο κατι τετοια μας εχει βγει το ονομα για τις bmw. Παλι βαζω και τον εαυτο μου μεσα ως πρωην κατοχο, παρολο που δεν το εκανα ποτε αυτο το πραγμα. Τελος παντων.Ενας απλος προβληματισμος ειναι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς; | georgekostas | Κόσμος | 1 | 09-12-2009 03:31 |
Σας θυμιζει κατι? | wolferin | Κόσμος | 11 | 28-09-2009 00:14 |
Πως μπορει να ισχυει κατι τετοιο?????? | antonis1150GSA | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 12-05-2009 16:52 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 02:39 |