|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εισπρακτικές εταιρείες
Στο παρακάτω λινκ θα βρείτε τα απόρρητα τηλέφωνα των εισπρακτικών εταιρειών που συνεργάζονται οι τράπεζες.
Προτείνω να το αποθηκεύσετε. μου φάνηκε χρήσιμο πριν λίγο που πήρε εισπρακτική κι όταν ζήτησα το όνομα της τηλεφωνήτριας επειδή με ειρωνεύτηκε, μου είπε... Βρε άντε να χαθείς από δω! και μου το έκλεισε. έκανα ήδη την ενέργειά μου και θα ενημερώσω τι έγινε! PATRINAKI: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ...ΕΤΑΙΡΙΩΝ.ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ...ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εισπρακτικές εταιρείες
Εμμμ και συ..περίεργος είσαι και ρωτάς ονόματα..
Σε τέτοια τηλεφωνήματα δεν νομίζω ότι θέλει και πολλές ευγένιες.. μόλις καταλάβεις τι παίζει την/τον καληνυχτίζεις με συνοπτικές διαδικασίες.. |
|
|||
|
|||
Κι όμως επικοινώνησα με την εταιρεία και πήρα το όνομα της υπαλλήλου.
Αύριο το πρωί θα πάω από την τράπεζα και θα γίνει πανηγύρι. Πριν ένα χρόνο έκανα τρομερό χουνέρι στην Εθνική Θα ενημερώσω... |
|
|||
|
|||
To νου σου φίλε , αυτοί έχουν και τους δικηγόρους τους !
|
|
|||
|
|||
Ασε, σφάζω με το βαμβάκι! Θα τους κάνω να κλαίνε.
Κι αυτούς και την τράπεζα. Στέλνεις ένα μαίηλ στην τράπεζα της Ελλάδος και τρέχουν. Ερχονται και σε παρακαλάνε μετά.... Νομίζουν ότι είμαστε όλοι γιαγιάδες και παπούδες. |
|
|||
|
|||
Παρτους τα σωβρακα!!!
|
|
|||
|
|||
Ποιούς βρε Γιάννη τους υπαλλήλους της τράπεζας που θα πας αύριο?
|
|
|||
|
|||
σωστος..
εγώ τους αποθήκευσα από νωρίς όταν άνοιξα ''παρτίδες'', ως e***bank 1, 2 κλπ.. όταν είδα το θέμα σκέφτηκα οτι αποκλείεται να βρω τους κολλητούς μου εδώ.. αλλά διαψεύστηκα.. μα να παίρνουν πάντα το μεσημέρι που κοιμάμαι ??? |
|
|||
|
|||
Eμενα παντα με παιρνουν τηλ. για καινουργια προγραμματα γυρω στις 16¨30 , παιρνουν τον μπουλο οπως παντα
|
|
|||
|
|||
βάρδια αλλάζουν εκείνη την ώρα?
τι στο καλό. . . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχέδιο: Ποιες εταιρείες αποκρατικοποιούνται | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 15-04-2011 20:17 |
Δέκα ελληνικές στις 1.000 πιο υπεύθυνες εταιρείες του κόσμου | MARK | Ελλάδα | 14 | 09-11-2010 17:23 |
Οι 20 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 24-04-2010 10:44 |