|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
πισω απο τον υαλοκαθαριστήρα...
Χθες σταματημένος, με τις δύο καλές μου (ΒΜW & ΓΥΝΑΙΚΑ),σε φανάρι της Κηφηφίας έκανα ένα ωραίοτατο μεσημεριανό μπάνιο αφού ο "κυριος'"που οδηγούσε το προπορευμομενο αυτο αποφάσησε να καθαρήσει τα τζάμια του χωρις να δεί τι μπορεί να βρίσκεται απο πίσω του..και δεν λέω αυτα συμβαίνουν αλλά το θράσσος του ήταν ακόμη μεγαλύτερο οταν στο επόμενο φανάρι με ρώτησε γιατι κορνάρω,προσπάθησα να του εξηγήσω,αλλα μάταια...και το χειρότερο όλων είναι οτι η "κυρία"δίπλα του είχε και "άποψη"....οτι δεν έγινε και τίποτα.
δεν έχω κάνενα προβλημα που φάγαμε ορισμένες σταγόνες... αυτο που με εξοργηζει είναι οτι δεν υπάρχει ΙΧΝΟΣ οδηγικής παιδείας στην χώρα μας.(αααααα και ευγενειας,έχουν δίκιο ορισμένοι που λένε οτι η πιο δύσκολη λέξη είναι η ΣΥΓΝΩΜΗ) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πισω απο τον υαλοκαθαριστήρα...
Πριν μερικες μέρες ημουν σε φανάρι 4 αυτοκινητα πίσω απο ένα smart....και οταν εβαλε τα πιτσιλιστηρια.....εγω απλα εκανα μπανιο ουτε καν με νερο αλλα με καθαριστηκο....οταν δε πηγα να ενημερωσω την ξανθη οδηγο........η απαντηση ηταν.....<<μα καλα ετσιο σου εχουν πει να κανεις καμακι>>
γιαυτο και εγω---εριξα ενα ομορφο δωδεκαθεο πανω της,,,,και απλα εφυγα..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για να μην αδικούμε και την γκόμενα (αν ήτανε) σκέψου με τι στιλ πήγε ο Βασιλάκης
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμα ήταν μάπα η γκόμενα καλά έκανες και έφυγες άμα όμως ήταν καλή μήπως έπρεπε να κάτσεις? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομιζω παντως εκφρασεις του τύπου....<<θα σε μαμίσω>>.....θα ήταν πολύ ευστοχες....και άξιζε κυριλολεκτικα να ειπωθουν............αλλα ποιός άκουγε μετα την Μαρίαή καλύτερα...ποιος άντεχε την παντόφλα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
νομιζω αν καθόμουν...θα είχε πρόβλημα η κοπελιά μου... |
|
|||
|
|||
σαν το ανεκδοτο...... -μπαμπα μπαμπα...?? -τι θες παιδι μου???? -τα παιδια στο σχολειο με φωναζουν αδρφη..... -και εσυ τι κανεις παιδί μου>?? -τοπυς χτυπάω με το τσαντάκι του μακιγιαζ...!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηχος απο τον ΑΡ ΒΟΧΕΡ...S.O.S | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 110 | 03-03-2011 18:18 |
Δισκοπλακα πισω | jim1100gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 01-03-2010 11:45 |
καρτα απο τον Αγιο Βασιλη..... | Dionisis | Διάφορα | 6 | 01-01-2010 18:45 |
προσοχη προειδοποιηση απο τον διαχειριστη | Alext | Χιούμορ | 3 | 04-12-2009 12:34 |
Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 10:33 |