|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
δεν παιρνει μπρος
λογω αχρησιας (πιθανον)τα επαιξε η μπαταρια μου σε ενα gs1200a.την αλλαξα και εβαλα μια odysee pcp535.γυριζει η μιζα αλλα δεν παιρνει εμπρος, ουτε καν σκαει.εχει βενζινη, εχω βαλει μπροστα οπως λεει το manual (γυρισμα του γκαζιου εως τερμα,σβησιμο κλπ κλπ.τι μπορει να ειναι?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: δεν παιρνει μπρος
Το RUN-OFF ειναι στη θεση του??????
|
|
|||
|
|||
ω ναι ειναι .εχει 15300 χλμ και εκανα σερβις στα 14800χλμ.να θελει μπουζι λογω αχρησιας 2 μηνων?
|
|
|||
|
|||
Οχι δεν εχουν τιποτα.
|
|
|||
|
|||
τι μπορει να συμβαινει?ακουγεται η τρομπα βενζινης κανονικα το τσεκ το κανει κανονικα τι ναπω δεν ξερω ξερει κανεις???
|
|
|||
|
|||
Η μίζα γυρίζει και δεν παίρνει εμπρός για πρόσεξε το μπουτόν τησ μίζας πετάγεται????????
|
|
|||
|
|||
to prisderec h pos to lene ok
|
|
|||
|
|||
φιλε μου ειχα παρομοια περιπτωση με 12.000 χλμ. τελικα αλλαξα αντλια βενζινης. λοιπον 1) σιγουρεψου οτι ακους την αντλια βενζινης και οχι το integral ABS οταν ανοιγης τον διακοπτη. 2)δες αν σπινθηριζει το μπουζι αλλα οταν το βγαλεις μυρισε εαν μυριζει βενζινη ο κυλινδρος 3) η ποιο πιθανη περιπτωση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι καμενο ρελε αντλιας αν ειναι απο τροφοδοσια καυσιμου το προβλημα |
|
|||
|
|||
Όπως είπα και στο άλλο παλικάρι με το 1100 τσέκαρε και εσύ οτι το ταχύκλειστο της βενζίνης είναι καλά κουμπωμένο!σε σενα πρέπει να βρίσκεται αν δεν κάνω λάθος στην αριστερή πλευρά κάτω απο τα πλαστικά καλύματα του ρεζερβουαρ!
|
|
|||
|
|||
Τι φιλε ?εκανες τιποτα?
καλο θα ηταν να ενημερωνεις |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεν παινρνει μπρος -- Εμεινα απο μπαταρια. | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 28-01-2011 15:46 |
Zαντολαστιχα μπρος-πίσω για BMW R1150GS ADVENTURE | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 25-11-2010 03:16 |
δεν εχω GS | valerougas | Καλώς ήλθατε | 21 | 31-12-2009 11:34 |
"Ζορίζεται" να πάρει μπρος... | platon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-10-2009 20:03 |
Δεν #####, δεν #####!!! | emix | Ανέκδοτα | 14 | 06-07-2009 16:38 |