|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
k1200gt
με 22500χλμ μοντ 10/06 με ολα ταεξτρα που βαζει η bmw.εχει αγοραστει απο αντιπροσωπεια στην τιμη των 24000ευρω.εχει και ολοσωμη akrapovik συν ολα ηλεκτρικα!! πωλειται η ανταλλασεται με gs 1200adventure απο 08 και μετα αναλογης καταστασεως.ευχαριστω πολυ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: k1200gt
...καμιά τιμούλα, καμιά φωτό, εκτιμώ οτί θα βοηθούσαν λίγο...
Καλοπούλητο το εργαλείο. |
|
|||
|
|||
Καλόπουλήτο φίλε μου
sent from my white SE Xperia Arc S Beast |
|
|||
|
|||
...
|
|
|||
|
|||
η τιμη θα διαμορφωθει αναλογα με το gs που θα βρω παιδια..προτασεις φυσικα ειναι απολυτως δεκτες για το ποσο να την δωσω!!! χριστος ανεστη!!! βασικα δεν ξερω να ποσταρω φωτο εδω..ειμαι ασχετος με τον HY..
|
|
|||
|
|||
δεν βρισκω ακρη να βαλω φωτο...ειμαι ασχετος εντελως.το μονο που καταφερα ειναι να τις ποσταρω στο προφιλ μου.μολις τα καταφερω θα το ....καταλαβετε,,,χαχαχα!!!θελω gs1200adventureeeeeeeeeee
|
|
|||
|
|||
καλοπουλητο φιλε μου!!
θελει υπομονη παντως.μια απο τα ιδια και εγω.την κανω για το νησι και κοιταω μπας και δωσω το gt μου και παρω κανα adv. σου ευχομαι καλη τυχη! |
|
|||
|
|||
καλημερα!!και εγω θατην κανω μονιμα απο εδω ..γι αυτο ψαχνω αυτη την αλαγη...ποιο gt εχεις?ποσο λες να το ζητησω αν δεν βρω ανταλαγη φιλε μου?ειναι με οτι εξτρα υπαρχουν και σαν καινουριο κυριολεκτικα.ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
καλημερα !
Εγω φιλε μου εχω το 1300.Δεν εχω ιδεα ποσο πρεπει να ζητησεις για το δικο σου γιατι τωρα ειναι παραξενα τα πραγματα με την κριση και αυτα.θα σου ελεγα 11000 με 12000 ευρω αλλα και παλι δεν ξερω.ρωτησες σε καμια αντιπροσωπεια για ανταλλαγη?εγω εχω και αυτη την λυση σαν τελευταια αν δω οτι περναει ο καιρος και δεν υπαρχει ζητηση.βεβαια να ξερεις οτι στο παιρνουν σε πολυ χαμηλοτερη τιμη. |
|
|||
|
|||
ναι..οι αντιπροσωπειες δυστυχως μονο οταν πουλανε ειναι οι τιμες τους μεσα στην αγορα,,οταν ειναι να αγορασουν...κλαφτα!!!θα το παλεψω μηπως ανταλαξω με adventure φυσικα αν βρω σε καλη κατασταση αλλιως θα το προωθησω σε site με πωλησεις μοτο στην τιμη που θα μου δωσει η αντιπροσωπεια.η θα το βαλω οσο θα βρω ενα adv...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ισως πωληση k1200gt | k1200gt | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 25 | 18-04-2012 17:11 |