|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
AUDI TT TFSI 1.800cc 2008
Φιλαράκια το αυτοκίνητο ειναι της οικογένειας και ειδικά του αδερφού μου.Πωλείταο λόγω μετακόμισης στην επαρχία και το αυτοκίνητο δεν κουνιέται.....πάμε για αγροτικό για την ακρίβεια....
Έχουμε και λέμε Μοντ.2008' 1800cc 90000 χλμ. 160hp Προσθιοκίνητο (FWD) Βενζίνη Οροφή Ηλεκτρική / Ηλιου, Airbag 6, Προβολείς ομίχλης, Ζαντες 17", ABS, Ζάντες αλουμινίου, Parctronic, Δερμάτινα Καθίσματα, CD Player, Υπολογιστής Ταξιδιού, Ατρακάριστο, Βιβλίο service, Υδραυλικό τιμόνι, Κλιματισμός(A/C), Ηλεκτρικά παράθυρα, ESP, Bucket Καθίσματα, Συναγερμός, Turbo, Cruise Control, είναι η foul extra έκδοση της audi.... τιμή 21000euro για ένα αυτοκίνητο 48000euro δεκτή και ανταλλαγή με φορτηγό 2500-3500kg και όποια διαφορά να μεταφέρουμε τα μελισσάκια μας Τηλέφωνο στο προφίλ μου Νίκος/Italos fotos Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Last edited by mario; 24-09-2013 at 17:43. Λόγος: τηλέφωνο στο προφίλ μου |
|
|||
|
|||
Απάντηση: AUDI TT TFSI 1.800cc 2008
Το αυτοκίνητο είναι τούμπανο, είχα κάποτε κι εγώ ένα coupe. Καλή πώληση να έχεις, και καλό είναι να βάλεις και μερικές πρόσφατες φωτογραφίες.
|
|
|||
|
|||
Πέσανε οι φωτογραφίες μου???
Τις βλέπει κάποιος?? |
|
|||
|
|||
Μηπως τις εσβησες απο το imageshcak? ??
|
|
|||
|
|||
Όχι....υποψιάζομαι τι έγινε.....δεν πειράζει....θα ανεβάσω σε λίγο άλλες...
όλα καλά |
|
|||
|
|||
Νέες φοτο....γτ οι άλλες κατεβήκανε....
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us και το τουτου δίπλα στη μπουμπού στη βάση του Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
Mε το καλό!
κοίτα μην πουλήσεις και την ΒιΚ-Η Όχι όλα στο βωμό της μελλισούλας ε? Μπαγασάκο |
|
|