|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πώληση με γραμμάτια....
Εχω βάλει το πραπρά προς πώληση στο γνωστό σάιτ.
Πριν λίγο έλαβα ένα μύνημα με πρόταση να πουλήσω τη μηχανή με γραμμάτια, 300 ευρώ το μήνα χωρίς προκαταβολή και παρακράτηση κυριότητας μέχρι την εξόφληση. Δεν κατακρίνω την πρόταση, την βρίσκω θα έλεγα λογική, αλλά που έχουμε φτάσει ρε γμτ.... μιλάμε για 1100 ευρώ συζητήσιμα....βέβαια εδώ που τα λέμε, ούτε εμένα μου περισσεύουν αυτή τη στιγμή για να αναβαθμιστώ πάλι! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώληση με γραμμάτια....
Φυσικά ΟΧΙ.
Αν υποθέσουμε οτι δεν πληρώνει τα γραμμάτια ο τύπος τι θα κάνεις? Μην μου πεις για δικαστήρια.Εχω ενα σωρό επιταγές που δεν πληρώθηκαν και δεν κατάφερα απολύτως τίποτα. Μόνο μετρητά.Οτιδήποτε άλλο είναι μεγάλο ρίσκο. υγ.Εννοείται ότι η παρακράτηση δεν λεει απολύτως τίποτε .Για να διεκδικησεις να πάρεις πίσω την μηχανή σου επειδη ο αγοραστής δεν πληρωσε τα γραμμάτια ισως να χρειαστείς περισσότερα χρηματα απο την αξία της μηχανής. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φίλοι μου εννοείται ότι δεν τη δίνω έτσι τη μηχανή! Απλά το πόσταρα για να δείξω τι συμβαίνει.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Αργύρης της Ανατολής είσαι;! |
|
|||
|
|||
Πάρτου μια συμβολική προκαταβολή
και δέξου να σε εξοφλήσει σε 3,5 μήνες με 300 € το μήνα. Στο τέλος της εξοφλήσεως, του παραδίδεις και το μηχανάκι ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Κανε υπομονή θα βρεθεί και ο πελάτης με τα μετρητά
|
|
|||
|
|||
Μια παλιά σοφή παροιμία λέει… «κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει»
...από προσωπική εμπειρία θα έλεγα να αποφύγεις τα γραμμάτια… |
|
|||
|
|||
Παιδιά δεν καίγομαι κι ιδιαίτερα, για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να το κρατήσω για καθημερινή χρήση, ξεχνάω πότε έχω βάλει τελευταία φορά βενζίνη, με 9 και κάτι λίτρα κάνω 330 χλμ με τέρμα τα γκάζια!
|
|
|