|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Το αόρατο τείχος
Welcome to Agathonissi
Ο απόλυτος εξευτελισμός. Ζήτω το κράτος. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το αόρατο τείχος
|
|
|||
|
|||
Αν αναφέρεσαι στον τρόπω των λιμενικών δεν φταίει το κράτο
Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω θα είναι αγανακτισμένη με την όλη κατάσταση. Σκέψου σε άλλα θέματα που επικροτούσαμε τους ιταλούς που του πέταγαν στην θάλασσα |
|
|||
|
|||
Τι να πει κανεις....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και επειδή είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση, πλακώνουν στις μάπες τους λαθρομετανάστες. Δικαιολογημένοι. Και γω το ίδιο θα έκανα. Θα αισθανόμουν και πιο πολύ άντρας έτσι. Θα ένιωθα και ανώτερος από τα χαμίνια αυτά. Επικροτούσαμε του Ιταλούς; Ποιοι; Εσύ ή εγώ; |
|
|||
|
|||
Με αυτή την λογική φταίει για όλα το κράτος,
πιστεύω υπεύθυνος είναι ο προϊστάμενος τους, που τους επιτρέπει να φέρονται έτσι Πάντως έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο, ιδικά για τον ΄΄ ανδρισμό ΄΄ Για τους ιταλούς γράφτηκε αλλά δεν μπορώ να βρω το θέμα |
|
|||
|
|||
Τι φοβερές αντιθέσεις ...δεν ξέρω ποιός φταίει λυπάμαι για αυτούς ανθρώπους ¨κάτσε στην σειρά αλλιως δεν τρώς¨ και οι άλλοι να τρώνε τα καλύτερα.Και γιατί να τους χτυπάνε ειδικά αυτούς τους δυσμοιρους.
|
|
|||
|
|||
Η κατάσταση είναι τραγική και μου προκαλεί μεγάλη θλίψη...
Γιατί όμως δεν μπορεί να μπεί μία τάξη στο θέμα της λαθροματανάστευσης?? Μήπως κάποιους εξυπηρετεί η υποβάθμιση της ζωής μας και της ζωής των? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τόση αλήθεια σε τόσες λίγες λέξεις.. |
|
|||
|
|||
Παιδιά, καλή η αυστηρότητα, αλλά σκεφτήτε και το παλικάρι τον λιμενικό που ενώ άλλοι υπηρετουν στον Πειραιά, αυτός είναι σταλμένος στου δι@λου τη μάνα.
Εντάξει. Ίσως παραφέρθηκε με το χαστουκάκι στον λάθρο. Δεν τον σκότωσε κιόλας. Άλλωστε, αν δεν έχεις και πηγμή θα σε πάρουν φαλάγγι οι μαύροι και θα σε γ@....... εκείνοι εσένα Επίσης να σκεφτήτε οτι η δουλειά του ΔΕΝ είναι δεσμοφύλακας. Και τι δεσμοφύλακας. Σε κάποιους που για να αποδράσουν δεν τόχουν σε τίποτα να σε καθαρίσουν. Έτσι για ψύλου πήδημα. Για αυτό, λίγη επιήκεια στα παλικάρια μας που φυλάνε Θερμοπύλες και μπορώ εγώ (ίσως και εσύ που διαβάζεις το κείμενο τώρα) να καθόμαστε ασφαλείς στην πολυθρονάρα μας και να ξύνουμε τα @ μας. Πριν κατηγορήσεις κάποιον-σκέψου πρώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το πετυχημενο πειραμα του ΔΝΤ Για τους μεγιστανες Το λαο ποιος τον γ...ι | γιαγια αρκουδα | Κόσμος | 32 | 04-03-2011 22:32 |