|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλως σας ξαναβρηκα!!
Καλως σας ξαναβρισκω μετα απο απουσια περισσοτερο του ενος ετους!!!
Επι τη ευκαιρια να σας ευχηθω καλο Πασχα και καλη ανασταση!!! Για τους παλιους να υπενθυμισω οτι το εργαλειακι μου ειχε βγει εκτος λογο πτωσης...αλλα!!!!.....ξεκινησα το rebuilt !!!!!!(δευτερο καλοκαιρι χωρις μηχανη δεν λεει καθολου!!!) Ε ναι λοιπον εγω ο Ιγνατιος a.k.a Wicked_GS κατοικος Αθηνων περιοχης Ανω-Κατω Πηδημα , με αριθμο ταυτοτητας ΧΨΖ7363637449303827, ΑΦΜ 012345678/37654 και με εκκαθαριστικο 7.000.000 € (κοριτσια ειμαι ελευθερος ) δηλωνω οτι: Απο πρωτη Απριλη (οχι δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο) ξεκινησα ολικη ανακατασκευη της μηχανης μου μαρκας BMW μοντελο R1100GS και χρωματος ερυθρου. Το χρονικο περιθοριο που εχω θεσει ειναι αυτο των τριων μηνων.(αν δεν το πιασω θα ξυρισω το μουστακι). Οσοι εχουν επιχειρησει κατι αναλογο, καλα θα κανουν να βοηθησουν γιατι θα τους καταραστω να τους καει ο DVB-T decoder τους!! Για ολους τους αλλους θα ηθελα να ζητησω τις αγιες αυτες μερες που ειναι ας αναψουν ενα κερακι στο ονομα της μπουμπου μου μπας και αναστηθει και αυτη... Καλο Πασχα ξανα σε ολους με πολη αγαπη (η καταρες ισχυουν μη γελιεστε), υγεια και καλη μας Ανοιξη!!!!!! Last edited by Wicked_GS; 03-04-2010 at 21:26. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καλως σας ξαναβρηκα!!
|
||||
|
||||
....και να συμπληρώσω στα παραπάνω (μιάς κ τον Ιγνάτιο τον ξέρω χρόνια)
ότι με την είσοδό του, έχει να πέσει πολύ γέλιο .... Ο "άνθρωπος" είναι ...... άπαιχτος στο χιούμορ ....
|
|||
|
|||
καλή επάνοδο λοιπόν, στο φόρουμ και στη μπέμπα!!!
ευχαριστούμε για τις κατάρες και ανταποδίδουμε. Όσο για τις ευχές... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μας, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μη με "διαβαζετε" ετσι...ειναι που χαρηκα πολυ που σας ξαναβρηκα!!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ Jefe.. επισης!!!!! soon....very soon!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς Όρισες πίσω Ιγνάτιε
|
|
|||
|
|||
Καλώς τον Ιγνάτιο...νομίζαμε οτι πήρες μακρινή μετάθεση...!
Καλωσόρισες λοιπόν ξανά...και όσο για την μπουμπού να βοηθήσουμε όλοι να την αποσύρεις.... Χρόνια Πολλά Ιγνάτιε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλώς ήρθες.......... Πρόσεξε γιατί εγώ τους Σαββατογεννημένους τους έχω για πρωινό.........έχω γεννηθεί Τρίτη και 13...... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλως σας βρήκα!! | Βαγγέλης Λ. | Καλώς ήλθατε | 24 | 05-08-2009 15:46 |
Καλως σας βρηκα!!! | africanos | Καλώς ήλθατε | 19 | 09-04-2009 02:46 |
Καλως σας βρισκω!! | mariz | Καλώς ήλθατε | 23 | 22-02-2009 21:15 |
Καλως σας βρηκα | Corsair | Καλώς ήλθατε | 20 | 04-02-2009 19:30 |