|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Καλησπερα αδερφια!
Σημερα λοιπον βγηκαμε στο δρομο με το GS μετα απο 1,5 μηνα σχεδον για μια βολτα. Στο μεσοδιαστημα το μηχανακι δεν μενει στασιμο αφου το χρησιμοποιω κ μεσα στην πολη αλλα με χαμηλες στροφες κ για λιγα χιλιομετρα.Αφου λοιπον το γεμισα (κ αυτο μετα απο καιρο) με V-power (δεν το συνηθιζω) ξεκινησα τη βολτα μου. Εθνικος δρομος (ο Θεος να τον κανει) συκγεκριμενα ΕΟ Χανιων Ρεθυμνου παρατηρησα οτι καποιες φορες που ανοιγα το γκαζι μετα τις 4000 στροφες αρχισε να μπουκωνει και να κανει διακοπες.. Στην αρχη λεω ιδεα μου αλλα μετα το ξαναδοκιμασα κ με 4η και με 5η αλλα και με 6η ταχυτητα!!!Σκεφτηκα οτι μπορει να θελει καθαρισμα το φιλτρο οτι μπορει να φταιει η ποιοτητα της βενζινης αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι και στο γυρισμο μου το εκανε πραγμα που σημαινει οπτι δεν ηταν απλο μπουκωμα.. Οποιος εχει ιδεα ας βοηθησει.. Ευχαριστω για τον χρονο σας καλη ξεκουραση και καλη βδομαδα να εχουμε.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Αυτό μάλλον αντλία βενζίνης μου θυμίζει να τα ψυλοπαίζει
|
|
|||
|
|||
thanx soter!! θα το κοιταξω σημερα κιολας!
καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μήπως από το άδειο ντεπόζιτο και την υγρασία, μάζεψε νεράκι και το "καίει" σιγά σιγά; Τα αεροπλάνα σαν την GS, τα φουλάρουμε αμέσως μόλις σβήνουν σύντεκνε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για ξαναπέστο αυτό, γιατί δεν το κατάλαβα.Πρέπει να το κάνουμε πάντα η όταν την αφήνουμε;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα στη μοτοσυκλέτα αυτό μπορεί να έχει τα συμπτώματα που αναφέρεις, αλλά ο κινητήρας αυτός τα καίει όλα και προχωράει. Πιθανόν αν το πας σε μάστορα και του πεις και αυτό το γεγονός, να κοιτάξει το καύσιμο αν είναι καθαρό. |
|
|||
|
|||
Και εμένα για αντλία βενζίνης μου κάνει,μήπως είσαι στα μοντέλα της ανάκλησης....Διαφορετικα ίσως να θέλει απλά ξεμπούκωμα.....
Last edited by MARK; 16-11-2009 at 14:49. |
|
|||
|
|||
Έχω την εντύπωση αν έχει πρόβλημα η αντλία βενζίνης και συγκεκριμένα η ανάκληση για ρελέ μιλάει και όχι για την αντίλα, ή δουλεύει ή δε δουλεύει η μηχανή.
|
|
|||
|
|||
Το εβγαλα και σημερα αδερφια σε μεγαλο δρομο για να μπορεσω να το ''ανοιξω'' και δεν το εκανε οπως χθες.
Θα του κανω και ενα γεμισμα με 100αρα και θα το ξανατσεκαρω. Μαλλον φταιει και η ακινησια και το οτι εμεινε το ντεποζιτο για καιρο στη ρεζερβα... Αν το ξανακανει μαλλον παμε για αντλια και βλεπουμε... Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θελουν χιλιομετρα τα ατιμα.. αυτη ειναι η τροφη τους και δυστυχως με το οδικο μας δικτυο απλα τα βγαζουμε για μια βολτιτσα. Φταινε και οι υποχρεωσεις μας βεβαια... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ | wet & dirty | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 14 | 13-06-2009 11:22 |