GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-11-2009, 20:49
GEO_K Ο/Η GEO_K βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200GS
Προεπιλογή ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Καλησπερα αδερφια!
Σημερα λοιπον βγηκαμε στο δρομο με το GS μετα απο 1,5 μηνα σχεδον για μια βολτα. Στο μεσοδιαστημα το μηχανακι δεν μενει στασιμο αφου το χρησιμοποιω κ μεσα στην πολη αλλα με χαμηλες στροφες κ για λιγα χιλιομετρα.Αφου λοιπον το γεμισα (κ αυτο μετα απο καιρο) με V-power (δεν το συνηθιζω) ξεκινησα τη βολτα μου. Εθνικος δρομος (ο Θεος να τον κανει) συκγεκριμενα ΕΟ Χανιων Ρεθυμνου παρατηρησα οτι καποιες φορες που ανοιγα το γκαζι μετα τις 4000 στροφες αρχισε να μπουκωνει και να κανει διακοπες..
Στην αρχη λεω ιδεα μου αλλα μετα το ξαναδοκιμασα κ με 4η και με 5η αλλα και με 6η ταχυτητα!!!Σκεφτηκα οτι μπορει να θελει καθαρισμα το φιλτρο οτι μπορει να φταιει η ποιοτητα της βενζινης αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι και στο γυρισμο μου το εκανε πραγμα που σημαινει οπτι δεν ηταν απλο μπουκωμα..
Οποιος εχει ιδεα ας βοηθησει.. Ευχαριστω για τον χρονο σας καλη ξεκουραση και καλη βδομαδα να εχουμε....
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2009, 20:56
soter3gm Ο/Η soter3gm βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Αιγάλεω R1100 RT
Μoto: R1100RT
Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αυτό μάλλον αντλία βενζίνης μου θυμίζει να τα ψυλοπαίζει
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2009, 10:26
Senior Member

thanx soter!! θα το κοιταξω σημερα κιολας!
καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2009, 11:59
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GEO_K Εμφάνιση μηνυμάτων
...Αφου λοιπον το γεμισα (κ αυτο μετα απο καιρο) ...
Μήπως από το άδειο ντεπόζιτο και την υγρασία, μάζεψε νεράκι και το "καίει" σιγά σιγά; Τα αεροπλάνα σαν την GS, τα φουλάρουμε αμέσως μόλις σβήνουν σύντεκνε!
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2009, 12:53
gb1200 Ο/Η gb1200 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Μήπως από το άδειο ντεπόζιτο και την υγρασία, μάζεψε νεράκι και το "καίει" σιγά σιγά; Τα αεροπλάνα σαν την GS, τα φουλάρουμε αμέσως μόλις σβήνουν σύντεκνε!

Για ξαναπέστο αυτό, γιατί δεν το κατάλαβα.Πρέπει να το κάνουμε πάντα η όταν την αφήνουμε;;;;
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2009, 13:18
Senior Member

Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gb1200 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για ξαναπέστο αυτό, γιατί δεν το κατάλαβα.Πρέπει να το κάνουμε πάντα η όταν την αφήνουμε;;;;
Να σου πω. Κατ' αρχήν αυτό που είπα είναι μία "υπερβολή" για τα οχήματα του δρόμου, αλλά είναι μια εφαρμοσμένη αεροπορική τακτική. Όταν ένα ντεπόζιτο καυσίμου μένει άδειο, τους χειμερινούς μήνες υπάρχει περίπτωση να "ιδρώσει" το εσωτερικό του, όπως κάνουν τα τζάμια για παράδειγμα τα πρωινά στ' αυτοκίνητα. Η συγκέντρωση αυτής της υγρασίας που στάζει μέσα στο καύσιμο, ενδέχεται να κάνει τον κινητήρα να "βήχει" ιδίως όταν περνάει μέσα από τα σημερινά injections και σε ένα ιπτάμενο μέσο αυτό είναι από τρομακτικό έως απαράδεκτο!

Τώρα στη μοτοσυκλέτα αυτό μπορεί να έχει τα συμπτώματα που αναφέρεις, αλλά ο κινητήρας αυτός τα καίει όλα και προχωράει. Πιθανόν αν το πας σε μάστορα και του πεις και αυτό το γεγονός, να κοιτάξει το καύσιμο αν είναι καθαρό.
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2009, 14:48
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Και εμένα για αντλία βενζίνης μου κάνει,μήπως είσαι στα μοντέλα της ανάκλησης....Διαφορετικα ίσως να θέλει απλά ξεμπούκωμα.....

Last edited by MARK; 16-11-2009 at 14:49.
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2009, 17:54
Senior Member

Έχω την εντύπωση αν έχει πρόβλημα η αντλία βενζίνης και συγκεκριμένα η ανάκληση για ρελέ μιλάει και όχι για την αντίλα, ή δουλεύει ή δε δουλεύει η μηχανή.
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2009, 20:45
Senior Member

Το εβγαλα και σημερα αδερφια σε μεγαλο δρομο για να μπορεσω να το ''ανοιξω'' και δεν το εκανε οπως χθες.
Θα του κανω και ενα γεμισμα με 100αρα και θα το ξανατσεκαρω.
Μαλλον φταιει και η ακινησια και το οτι εμεινε το ντεποζιτο για καιρο στη ρεζερβα... Αν το ξανακανει μαλλον παμε για αντλια και βλεπουμε...
Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον..
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2009, 20:49
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εμένα για αντλία βενζίνης μου κάνει,μήπως είσαι στα μοντέλα της ανάκλησης....Διαφορετικα ίσως να θέλει απλά ξεμπούκωμα.....
Να σου πω την αληθεια το καλοκαιρι πηγα βαλκανια για 2 βδομαδες και στα 4500 χλμ που εκανα μου το παρουσιασε μια δυο φορες αλλα στην αρχη του ταξιδιου... Τοτε ξεμπουκωσε για τα καλα παντως...
Θελουν χιλιομετρα τα ατιμα.. αυτη ειναι η τροφη τους και δυστυχως με το οδικο μας δικτυο απλα τα βγαζουμε για μια βολτιτσα.
Φταινε και οι υποχρεωσεις μας βεβαια...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης