|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θα μου πειτε και εμενα Χρονια Πολλα??
Οχι...Οχι... δεν εχω γιορτη...και ουτε γενεθλια...
βασικα ουτε ανθρωπος γιορταζει...απλως... σημερα κλεινω 1 χρονο που εχω στα χερια μου μια ασπρη αγγλιδουλα με γερμανικες καταγωγες... μια αγγλιδουλα που με αφηνει να την καβαλαω χωρις παραπονα...με κουβαλει χωρις φωνες... και με αφηνει να την πειραζω χωρις να φοβαται...δεν μου ζηταει τα αζητητα...και μου κανει ολες τις χαρες... Καλα..δεν επρεπε να την λεω αγγλιδουλα...αφου το αποκαλω Yeti (νομιζω οτι αυτο ειναι αντρικο ονομα)... Παντως σημερα κλεινω 1 χρονο το GSA μου και ειμαι πολυ χαρουμενος... Παω να το πλυνω..να το γιαλυσω και να το LEDοποιησω... Καλα χιλιομετρα σε ολους και χρονια πολλα και στις δικες σας... Last edited by gzpainter; 06-03-2010 at 13:07. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα μου πειτε και εμενα Χρονια Πολλα??
Χρόνια πολλά Γιώργη!!!!!!!!
Πολλα καλα ομορφα και ασφαλή χιλιόμετρα να εχετε,,,,,, και μια ερωτησουλα,,,,, δεξιοτίμονο αντε και καλή ledοποίηση |
|
|||
|
|||
να τα εκατοστησει!αντε και αντικα!
|
|
|||
|
|||
Να τη χαιρεσαι καθε μερα οπως την πρωτη μερα που την πρωτο-οδηγησες!
|
|
|||
|
|||
Πάντα καλοτάξιδη Γιώργη!!!
|
|
|||
|
|||
καλες καβαλες
|
|
|||
|
|||
Να τη χαίρεσαι και πάντα καλοτάξιδη.
Χαζή ερώτηση: Έχει διαφορές μια αγγλική GSA από μία γερμανική? |
|
|||
|
|||
Να χαίρεστε για πολλά χρόνια ακόμα πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.......
|
|
|||
|
|||
χρονια πολλα να την χαιρεσε να την αγαπας και να την προσεχεις οπως εγω
|
|
|||
|
|||
Πολλα και ορθια χλμ ευχομαι!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ; | frits | Γενικά - Αναβάτης | 98 | 12-12-2011 16:13 |
Νάτη και η δικιά μου ..... | GEO_K | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 08-02-2010 00:08 |
Χρόνια Πολλα στους Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία,!!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 29-06-2009 15:31 |
Γειά σας και καλή μου άφιξη | skoufakis | Καλώς ήλθατε | 20 | 24-05-2009 23:40 |
Χρονια Πολλα Λευτερη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 15-12-2008 21:10 |