|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποδήλατο Service!!!!
Ψάχνοντας την αποθήκη στα πλαίσια του καθαρίσματος που ανέφερα σε άλλο thread βρήκα και ένα ποδήλατο… ούτε εγώ θυμάμαι από πότε είναι, Mountain του 97-99, ε λίγο αυτό λίγο ότι χρειάζομαι γυμναστική, λίγο ότι θέλει ο σκύλος τρέξιμο, είπα να το φτιάξω, φυσικά θα το φτιάξω μόνος μου, λύσιμο, τρίψιμο, βάψιμο….
Έχει κανείς τίποτα συμβουλές τι πρέπει να προσέξω κλπ???? Βαφές ? Τι λαστιχάκια να βάλω για street use? Αλυσίδες? Γρανάζια κλπ Κάθε πληροφορία δεκτή!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποδήλατο Service!!!!
Υπάρχει ο άνθρωπό σου εδώ, για τα ποδήλατα.
Προχθές έπινες και δίπλα του καφέ |
|
|||
|
|||
Θα πιώ και αύριο????
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κατ' αρχήν, πριν κάνεις οτιδήποτε να δεις αν ο σκελετός σου είναι αρκετά καλός, ώστε να επενδύσεις ανάλογα επάνω του. Αν είναι ατσάλινος ή αλουμινένιος είναι κριτήριο που θα σε οδηγήσει. Αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο μπορείς σιγά σιγά να τον βάψεις, να τον αναβαθμίσεις, να βάλεις καλό πιρούνι, φρένα, κτλ.
Αν αντίθετα είναι κάτι μέτριο δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου να ασχοληθείς παραπάνω από ένα σέρβις για να επαναφέρεις τα φρένα, τις ταχύτητες και φυσικά λάστιχα και σαμπρέλες. Ολα αυτά αν τα κάνεις σε ένα μαγαζί στην πλατεία Ιπποδαμείας (Κασιμάτης, Γκατσούλης) λογικά δεν θα κοστίσουν πάνω από 50-60€. Αν πάρεις τα υλικά και το κάνεις μόνος σου γύρω στα 30-40€. Βάλε καμιά φωτογραφία να το δούμε, ή αφού είσαι και Πειραιά ίσως κανονίζαμε να τα πούμε από κοντά και να σε βοηθήσω όσο μπορώ στο σέρβις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν είναι λεπτομερείς οι φωτό σου, θα δώσουμε όλοι από ένα χεράκι |
|
|||
|
|||
Αν καταλήξουμε ότι αξίζει να φτιαχτεί θέλω και ένα αυτοκόλλητο S1000RR από τον Ευτύχη :P
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλη επιτυχια, αλλά αυτο με το στικερ |
|
|||
|
|||
Περιμένουμε τις φωτογραφίες
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κάθε πότε λάδια & service ??? | vagbou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 17-08-2011 05:14 |
SERVICE??? | cocos13 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 19-04-2010 22:08 |
10.000 k/m service | sakis7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 12-04-2010 17:05 |
Service 60.000 | cm246 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 17-03-2010 22:41 |