|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
προταση...
προτεινω να δημιουργηθει μια φορμα αιτησης προς συμπληρωση για τους ενδιαφερομενους για τις θεσεις των moderators!να ειναι καπως ετσι΄
ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡ.ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ MODERATOR ΧΟΜΠΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ...και οι αιτησεις αφου θα προωθουνται σε μια διμελη επιτροπη αποτελουμενη απο πανο(aeriko) και evanslam θα κρινεται η τυχη τους! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: προταση...
|
|
|||
|
|||
+1200.......
|
|
|||
|
|||
Ντινόπουλε πρόσεχε........ακροβατείς........
αναρχοφέρνεις με τάση αυτοκαταστροφής... διαταράσσεις την ησυχία, μαλθακότητα και μακάρια πορεία μας κινδυνεύεις να αυτοκλειδώσεις το θέμα σου και να αυτοδιαγραφείς αλλά και να ζητήσεις και συγγνώμη προκαταβολικά.... εκείνο το τηλ της καλόγριας.???? ....για τα gay θέματα είσαι πρώτος, για τη καλόγρια ??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αφού πρώτα υποβάλουν για τις αιτήσεις το συμβολικό ποσό των 200 € στο λογαριασμο μου |
|
|||
|
|||
και εμείς που τον σιγοντάρουμε, τίποτε ???????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ντινό... ο Dido είπε θα συμπληρώσει αίτηση.... αν το κάνει.... θα συμπληρώσω κι εγώ... τέλος...
Κοίτα τι ωραίο που φαίνεται πάντως κάτω απ' το όνομά μου.... γεμίζει η οθόνη βρε παιδί μου.... άλλο πράγμα.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μια καλη προταση | boxerakias57 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 1 | 03-09-2010 22:09 |
προταση για βολτα 10-5-2009 | γιαγια αρκουδα | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 09-05-2009 10:33 |