|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
εμφανιστηκαν ξανα τα μπλοκακια και οι γερανοι .Εχουν καταγραψει ολα τα μηχανακια που ειναι στο πεζοδρομιο . ενα 1150gs εχει 4 κλησεις .Ελεος
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Απόσπασμα:
Thanks Φαίδων, θα προσέχουμε ....
|
||||
|
||||
Άλλωστε,
εμείς ΠΟΤΕ δεν παρκάραμε παράνομα ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σημ. Μην παρεξηγησεις το προς εσενα ποστ μου, αφορμη ηταν το ποστ σου και απευθυνομαι σε ολους μας!!! |
|
|||
|
|||
εχεις απολυτο δικοιο η Αθηνα πρεπει να γινη ανθρωπινη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
''Ειμαι αναπηρος σε αναπηρικο καροτσάκι και ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ μπορω να κυκλοφορησω ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΩ διότι υπάρχετε ΕΣΕΙΣ (ο εαυτος μου δεν εξαιρειται) που ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ!!!!!!!'' Μεχρι λοιπόν να φτιαξουμε ως ανθρωποι θα επικροτω καθε προσπαθεια αποτροπης της οποιαδηποτε αρχης ειτε αυτο λεγεται κληση, ειτε αφαιρεση πινακιδων!!! Κι ας ειμαι κι εγω ενας απο εσας!!!!! Δυστυχως ο Ελλην μονον ετσι μαθαινει!!!! Last edited by GeorgeP; 20-10-2009 at 15:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το αυτοκινητο δεν το χρησιμοποιω τακτικα, οταν το κανω δεν παρκαρω ΠΟΤΕ σε γωνιες και διαβασεις πεζων ¨η ράμπες αναπηρων, ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!! Για τους φίλους μου δεν ξερω!!! Last edited by GeorgeP; 20-10-2009 at 15:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
και εγω θα ηθελα να διαφωνησω..............αλλα δεν γινεται,δυστυχως δεν εχουμε παιδεια γενικα
|
|
|||
|
|||
Πάντως και χθες δεν είχαμε παιδεία και οπωσδήποτε δεν θα την αποκτήσουμε σήμερα μετά από μία ή πολλές κλήσεις της δημοτικής ή της τροχαίας.
Κατεβαίνω καθημερινά στο κέντρο και παρκάρω το scooter πάντα στο δρόμο και ποτέ στον πεζόδρομο που είναι η δουλειά μου. Ξέρετε όμως πώς έχουν καταντήσει οι πεζόδρομοι; Πάρκιν για αυτοκίνητα και μοτό. Και εάν τους πεις και μια κουβέντα, η γνωστή απάντηση: "φεύγω σε 5 λεπτά"!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ TA GS ADVENTURE ΜΑΣ, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ | adv1200 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 10-05-2010 01:18 |
ΑΝΤΡΕΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ!! | Alext | Χιούμορ | 0 | 29-09-2009 02:22 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ BMW | γιαγια αρκουδα | Τεχνικά θέματα διάφορα | 116 | 12-07-2009 20:37 |
Στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ | zitsos | Τι μας έτυχε | 7 | 14-05-2009 09:08 |
ΠΡΟΣΟΧΗ Χ 2 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 22-01-2009 22:59 |