|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερώτηση για R1200GS Special (Limited) Edition.
Καλησπέρα σε όλους.
Ψάχνω για R1200GS λευκό και έχω πέσει σε 1-2 αγγελίες του Special (Limited) Edition Σεπτέμβρη-Οκτώβρη 2009 που ζητάνε 16-17 χιλιάδες ευρώ με κάτω από 5000 χλμ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θυμάται κάποιος... "ποια ήταν η τιμή της σαν καινούρια;", διότι έψαξα στο αντίστοιχο thread εδώ μέσα και τα παιδιά ανέφεραν μια τιμή 16.400 με δώρο πλαινές βαλίτσες και μου φάνηκε περίεργο. Φιλικά Παναγιώτης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτηση για R1200GS Special (Limited) Edition.
Αναφέρεσαι προφανώς στο 2009 Special Edition για τα 15 χρόνια του 4βάλβιδου κινητήρα boxer. Αυτό μπορείς να βρεις μόνο μεταχειρισμένο, διότι δεν υπάρχει καινούριο (limited edition γαρ).
Δεν αναφέρεσαι στο 2010 Special Edition για τα 30 χρόνια παραγωγής του boxer κινητήρα το οποίο έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τη ...τελευταία εβδομάδα. Και τα δύο έβγαιναν/βγαίνουν σε λευκό χρώμα (alpine white). Μια εύκολα ορατή διαφορά της 2009 έκδοσης είναι ότι έβγαινε με τη δίχρωμη σέλα του ADVE ενώ το καινούριο Special Edition με σέλα σε κόκκινο χρώμα. Το καινούριο λοιπόν μπορείς να το βρεις με 17+ και τα δώρα της αντιπροσωπείας που τώρα είναι στα 1000 ευρώ. Για το "παλιό" Special Edition πρέπει να αφαιρέσεις από τα 17+ την απομείωση της αξίας λόγω χιλιομέτρων αλλά και "παλαιότητας" του μοντέλου... Ελπίζω να σε διαφώτισα... |
|
|||
|
|||
αδερφε εχω το special edition του 2009 η αρχικη αγορα του ηταν 16.718 χωρις πλαινες χωρις τιποτα.μονο αυτα που ειχε η special εκδοση του.τα λεφτα που σου ζητανε για αυτο ειναι πολλα...ρωτα τι εξτρα εχει...
|
|
|||
|
|||
Και εγω πριν παρω το ADVE που κοιταγα για special edition εβλεπα κατι κουλες τιμες...εδω ο αλλος μου ειχε πει οτι το ειχε παρει foul extra χωρις ομως βαλιτσες 18.300. ημαρτον!!! επειδη ειναι το ονομα special edition ζητανε οτι θελουν...εδω μου ζητουσαν και πιο πολλα απο το ''τερας'' που ηταν και με πλαινες, πισω βαλιτσες, εξατμιση και τετοια...μη μασας
|
|
|||
|
|||
Μην δώσεις πάνω από 13.000-14.000 για special edition 2009....
Πρόσεχε τα ...εισαγωγής. Αυτά θα πρέπει να πωλούνται ακόμα χαμηλότερα από τα "ελληνικά"..... |
|
|||
|
|||
Το έχω κι εγώ το special edition. Το αγόρασα τον Φεβρουάριο 16.700 + 1000 ευρώ δώρα ενώ είχε μείνει μόνο ένα ακόμα στην αντιπροσωπεία. Από εξοπλισμό έχει όλα τα γνωστά πακέτα (ABS, ASC, ESA) κτλ, εννοείται πως βαλίτσες δεν έχει.
Επιπλέον (σε διαφορά από το απλό) έχει τη δίχρωμη σέλα του ADV, φυμέ ζελατίνα, καπάκια κυλίνδρων, προστατευτικό μπροστινού φτερού, και το βασικότερο ακτινωτές ζάντες σε μαύρο χρώμα. |
|
|||
|
|||
Το εχω αγορασει και εγω απο τον Παναγιωτοπουλο στην Κηφισιας! το ειχα παρει 17000 +1000ευρο σε δωρα!
ο μαγκας σου ζηταει παρα πολλα(συναγερμο εχει?).......αν σκεφτεις οτι με το που πατησει δρομο χανει το 15-20% της αξιας του...... Γνωμη μου, οχι πανω απο 15000maximum!!!! μονο τοτε παρτο γιατι ειναι ολα τα λεφτα!! με την κριση που εχουμε δεν νομιζω να το πουλησει οσο ζηταει....Αυτος ειναι ικανος οπως σου λεει να το πουλησει +2000 παραπανω ετσι επειδη τα εχει αναγκη.....τι να πω...... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παίδες.
Μου ανοίγετε τα μάτια. Θα συνεχίσω το ψάξιμο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ζορισμένος από χρήμα αλλά αυτό το δωράκι θέλω να το κάνω στον εαυτό μου. Αν ακούσετε κάτι για απλό GS (όχι adve) μετά το facelift που σας φαίνεται ευκαιρία και δεν έχετε με ποιον να το μοιραστείτε τότε ρίξτε ένα πμ. Θα ενημερώσω και εγώ για τυχόν νέες απορίες Χίλια ευχαριστώ. Να είστε όλοι καλά. |
|
|||
|
|||
φιλε μου 15000 χιλιαρικα και παλι ειναι πολλα,εκτος κι αν ειναι πληρως εξοπλισμο και τουμπανο απο εξτρα.το καλυτερο ειναι να το ψαξεις μονο σου γιατι πολλες φορες κατι που παρουσιαζεται σαν ευκαιρια αποδεικνυει τελικα το αντιθετο.
|
|
|||
|
|||
Πάντως αυτή η έκδοση του GS είναι τρελό μου όνειρο..
Ελπίζω να την βρώ όταν αρχίζω να ψάχνω(σε κανένα χρονάκι ακόμα) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για το TiBo A4050 | sakis656 | Πλοήγηση - Hardware και Software | 24 | 19-10-2013 11:18 |
Ενα Special tool για R1200 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 34 | 01-05-2013 14:02 |
Ερώτηση για καθαρή moto.. | Ted | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 02-02-2010 13:26 |
Yamaha R1 Limited Edition | skippybi | Άλλες εταιρίες | 5 | 28-09-2009 00:15 |
Ερώτηση για ταξίδι. | mentorasou | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 03-09-2009 00:14 |