|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζαγοροχωρια
Καθοτι θα εκδραμομε γιορτινοι και ευθυμοι το επομενο πενθημερο στην περιοχη
καλω τους επαίοντες οπως συνδραμουν με σχετικες πληροφοριες προς ενημερωση μας.Καθε πληροφορια δεκτη οπως ταβερνες-εξορμησεις-κατασταση οδικου δικτυου-αποφυγη κακοτοπιωνΕυχαριστω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζαγοροχωρια
Απόσπασμα:
Στην επιστροφή, αν θέλετε να δείτε πιο ωραία μέρη και διαδρομή απίθανη, να πάτε από Γιάννενα αριστερά και να χωθείτε / χαθείτε στα Τζουμέρκα. Να αφήσετε την μηχανή / αυτοκίνητο έξω από χωριά και να περπατήσετε για να πιείτε τον καφέ σας στα Πράματα, Άγναντα και να δείτε τον Άραχθο και τους καταρράκτες στους Καλαρρύτες. Καλά να περάσετε. |
|
|||
|
|||
Κώστα, καλά να περάσετε!
Χρόνια πολλά!Πολλές ευχές! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δημητρη ευπροσδεκτες οι ευχες σου,Καλη χρονια με υγεια
|
|
|||
|
|||
Αυτή την εποχή Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο όπως και Μέτσοβο αλλά και όπως όλοι οι χειμερινοί προορισμοί γίνεται της καρακακομοίρας από τουρίστες και το ότι θα σας τον πιάσουν δεν το αμφισβητεί κανείς!
Στο Μικρό Πάπιγκο είχα καταφέρει να φάω καλά στο Δίας πριν 2 χρόνια στις 2 του Γεννάρη (αφού περίμενα κάνα μισάωρο έξω στην αυλή...). Οι Κολυμπήθρες είναι σε μια στροφή ανάμεσα στα 2 αυτά χωριά. Αξίζει μια στάση και 5 λεπτά περπάτημα για φωτογραφία. Η Δρακόλιμνη είναι 4 ώρες πεζοπορεία από το Μικρό Πάπιγκο και δεν ξέρω αν ενδείκνυνται αυτή την εποχή. Το άλλο με τα ελάφια που λέει ο Χρήστος πρέπει να είναι το Μπουραζάνι (link). Καλό φαγητό όντως. Αν και δεν ξέρω αν θεωρείται Ζαγόρι. Στους Ασπραγγέλους έχει ένα πολύ καλό εστιατόριο/ξενώνα (αν δεν με απατά η μνήμη μου Σταυρούλα τη λένε την ιδιοκτήτρια) με καταπληκτικές πίτες (βασικά κυρίως πίτες κάνει). Και στους Κήπους είχε ένα πολύ καλό που δεν θυμάμαι πώς το λένε (τα γερατειά βλέπεις...) Γενικά όλη η περιοχή αξίζει, καλά θα περάσετε! Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το γράψω. Με τι είδους όχημα θα είστε; Last edited by yns; 29-12-2010 at 01:55. |
|
|||
|
|||
Γιατρέ μου καλά να περάσετε κ´ πολλές ευχές στη Νατάσσα!!! Καλή Χρονιά!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
. |
|
|||
|
|||
το ξενοδοχείο που λέει ο ckk είναι όντως το Μπουραζάνι.
τα είπαν όλα και οι δυό τους σχετικά με το που πρέπει να πας. Να ξέρετε ότι αυτές τις μέρες είναι τελικά νέκρα....και δεν παίζει πολύς κόσμος. έχω ενημέρωση λόγω δουλειάς λίγο η οικονομική κρίση και πολύ οι τιμές των επαγγελματιών,άδειασαν και τα ζαγόρια. Η ταβέρνα που λέει ο yns στους ασπραγγέλους είναι πολύ καλή και την συνιστώ. γενικά οι τιμές στην διαμονή είναι τσιμπιμένες έως πελεκημένες και σε κάτι τουριστικούς οδηγούς αναφέρουν πως είναι πολύ πιο ακριβά και απο διακοπές στο Παρίσι. φθηνά καταλύματα πάντως και καλό φθηνό φαγητό θα βρεις σίγουρα στην γειτονική Κόνιτσα που χρησιμοποιείται κυρίως σαν ορμητήριο.εκεί μπορείτε να κάνετε και rafting. έχει κατεβάσει νερά ο Βοιδιμάτης μην ξεχάσετε να δείτε την χαράδρα του Βίκου καλά να περάσετε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
ααααα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||