|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ-ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ;;;;;
Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Το σκέφτομαι εδω και καιρό, αλλά έφτασε η ώρα.Θελω μια ενδοσυνενόηση για το κράνος για να μιλάω με τον συνεπιβάτη.
Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο, αν θα μπορούσα να μιλάω και με τα άλλα φιλαράκια στις άλλες μοτό όταν πηγαίνουμε μαζί βολτούλες.Δηλαδή να πιάνει στα ενα δυο χιλιόμετρα απόσταση. Τι θα μου προτείνατε να πάρω;;;; Αν είναι και οικονομικό, δεν θα με χάλαγε |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ-ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ;;;;;
Πολλα παιδια στο φορουμ εχουν παρει το Midland BT2 οπως και εγω,πιστευω οτι ειναι αρκετα αξιολογη ενδοσηνενωηση τουλαχιστων εγω εχω μεινει ευχαριστημενως.
|
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω.Μακρυά από κάτι κινέζικες με αμφίβολο αντιπρόσωπο.Γιατί η εγγύηση είναι το παν σε αυτά τα γκάτζετ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το έχω ακούσει αυτό.Στην αρχή είναι όλα ωραία και οταν τους χρειαστείς του ψάχνεις σε κάτι παλιοαποθήκες με βαμένα τζάμια.Και φυσικά η πόρτα κλειδωμένη πάντα. |
|
|||
|
|||
Αν είναι να δώσω 30 και 60 ευρώ, ασ είναι και Κινέζικο κι ας μου κρατήσει μόνο ένα - δύο χρόνια.
Εκτός κι αν φοβάστε να μην εκραγεί την ώρα που μιλάτε. Αν σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...TQ:MOTORS:1123## Interphone Motorcycle Helmet Intercom Bluetooth Headset - eBay (item 330433941057 end time Oct-12-10 08:11:49 PDT) |
|
|||
|
|||
Αν συνεπιβάτη έχεις τη σύζυγο ξανασκέψου την ενδοεπικοινωνία.Εγώ όταν την ανεβάζω στην πλάτη μου κολλάω την ταμπέλα ΜΗΝ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΝ.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την έχεις χρησιμοποιήσει εσύ αδερφέ ;;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το χεις δοκιμάσει? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παίζουν καλά..?? Ταιριάζουν σε όλα τα κράνη...??? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ? | HERC | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 26-08-2010 19:53 |
ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ | MARK | Τι μας έτυχε | 3 | 14-04-2010 00:38 |
ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..... | staren | Χιούμορ | 8 | 26-02-2010 00:34 |
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ | evanb | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 18 | 31-08-2009 12:05 |
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ… | georgekostas | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 14:09 |