|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πιασαμε το Μαη...
Πιασαμε το Μαη...Καλο Μηνα σε ολους και οπως το βλεπω Καλο Καλοκαιρι...
Καποια εθιμα καλο ειναι να τα κραταμε...προσωπικα με γεμιζουν ψυχικη υγεια...περαν των αλλων.Το εχουμε αναγκη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πιασαμε το Μαη...
και του χρονου κωστη........
ποτισε λιγακι το σκυλι....το λιωσατε στο τρεξιμο |
|
|||
|
|||
Να'σαι καλα συνονοματε...Ελιωσε οντως αλλά γουσταρε!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
αυτά τα έθιμα (μαζί με τα ήθη, θα έλεγα εγώ), είναι που μας "κρατάνε" κ λεγόμαστε - ή μάλλον αισθανόμαστε - ακόμη Έλληνες ... Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις όμορφες φωτό σου ... Μπορεί αρκετοί από μας, να μην πήγαμε στους αγρούς ... Με τις φωτό σου, είναι σαν να πήγαμε ... Υ.Γ. .... ρε παιδί μου ... αυτή η μυρωδιά των λουλουδιών, δεν μπορεί να μου φύγει απ' την μύτη ... Λες να αυθυποβάλλομαι και να νομίζω ότι τα μύρισα στ' αλήθεια ??? .
|
|||
|
|||
και του χρονου.....
|
|
|||
|
|||
Και του χρονου Κωστα!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Vespa όμως...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 01:23 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 13:34 |