|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δείτε αυτήν την βαλβολίνη και το γράσσο!!!
Ένας φίλος μου μηχανικός, ψείρας έως αηδία, που ασχολείται ερασιτεχνικά με υπερ-βελτιώσεις αυτοκινήτων (dragster κτλ) μου σύστησε την παρακάτω εταιρία λιπαντικών και πίνει νερό, κρασί, ουίσκυ και τσάι στο όνομα της!
Lubrication Engineers Hellas Κάποια προιόντα της πχ AlmasolÒ τα έχω πετύχει σε κάποια συγκριτικά διαγράμματα ανεξάρτητων (?) εργαστηρίων και είναι εντυπωσιακά. Δείτε 2 επιδείξεις από βαλβολίνη και γράσο Lubrication Engineers Hellas Πριν λίγο καιρό πέρασα από τα γραφεία της και μου έκανε εντύπωση πως ο χημικός τους ήταν πρόθυμος να κάνει το παραπάνω τεστ με οποιαδήποτε βαλβολίνη του πήγαινα...... πολύ σιγουριά ομολογουμένως!! Μπορεί να μην είναι φτηνά τα προιόντα της - 22 ευρώ/λίτρο το λάδι κινητήρα!!! - αλλά σκέφτομαι στην επόμενη αλλαγή βαλβολίνης σε σαζμάν και διαφορικό να τα χρησιμοποιήσω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δείτε αυτήν την βαλβολίνη και το γράσσο!!!
Δειχνει πραγματικα καλο και Ελληνικο !!!
Οταν γυρισω Ελλαδα θα περασω απο εκει σιγουρα. |
|
|||
|
|||
Ναι!!! Πάνω απ όλα Ελληνικό!!!!
|
|
|||
|
|||
Οντως φαινονται καλα!!
Να δουμε ποιος θα τα δοκιμασει να μας πει εντυπωσεις!! |
|
|||
|
|||
Είχα ποστάρει ερώτηση για τα συκεκριμένα λάδια στη θεματική ενότητα "Λαδι 10W-40".
Τα είχα δοκιμάσει παλιότερα σε αυτοκίνητο (λάδι Monolec Ultra και βαλβολίνη-σιγά μη θυμάμαι ονομασία και θα καταλάβετε παρακάτω γιατί-) και εγώ προσωπικά ήμουν πανευτυχής διότι άλλαζα λάδια κάθε 20-25.000 χλμ και το αμάξι ξούριζε μέχρι και τα 190.000χλμ που το πούλησα. Όσο για τη βαλβολίνη, η εταιρεία ανέφερε διάρκεια ζωής για 90.000 χλμ, και το κιβώτιο λειτουργούσε σταθερά και απόλυτα ικανοποιητικά μέχρι το τέλος (που το πούλησα) (Σημειώνω ότι τις είχα βάλει στις 90.000 χλμ). Ήθελα να βάλω το λάδι αλλά με 18,40 ευρώ χωρίς ΦΠΑ το λίτρο κάπου δε λέει (εκτός αν σκόπευα να το κρατήσω μέσα για 25Κ χλμ). Η βαλβολίνη όμως δε μου γλυτώνει!!! |
|
|||
|
|||
Η εταιρία απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες με @ρχιδ@τ@ μηχανήματα - μεταφορές, χωματουργικά, ειδικά οχήματα γερανοί κτλ. Επίσης σε μηχανήματα βιομηχανίας - πχ κλωστοϋφαντουργία - και ειδικά "εργαλεία" - ανεμογεννήτριες κ.α.
Οι προδιαγραφές των ελαιολιπαντικών του είναι για να αντέχουν ΠΟΛΛΕΣ ώρες λειτουργίας αλλά όπως όλα έχουν χρονικό περιορισμό 1 έτους! Για τον μέσο χρήστη που κάνει 10.000χλμ τον χρόνο, το κόστος είναι πολύ υψηλό. Εκτός αν δεν τα αλλάζεις κάθε έτος και τα τραβάς παραπίσω..... Οπότε τα λάδια κινητήρα είναι ασύμφορα - για μένα - και θα επικεντρωθώ σε βαλβολίνη και γράσο Μια επιπλέον υπηρεσία που παρέχει, είναι η ανάλυση δείγματος από το οποιοδήποτε λάδι που χρησιμοποιείς ήδη. Έτσι μπορείς να δεις σε τι κατάσταση είναι το λιπαντικό σου αλλά και το ίδιο το μηχάνημα που λιπαίνεται. Όμως κοτίζει 55 ευρώ αυτή η διαδικασία... άρα δεν είναι για μένα..... Αν είχα κανένα φορτηγό διεθνών μεταφορών ή καμια μπουλντόζα θα συνέφερε..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γεια χαρα Απο που θα μπορουσαμε να την προμηθευτουμε? |
|
|||
|
|||
ελληνικο? δε νομίζω Τάκη
Lubrication Engineers Hellas |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Έλληνας αντιπρόσωπος είναι στην Αθήνα - σε έναν δρόμο κάθετο στην Σπύρου Πάτση για τους πρωτευουσιάνους - και από όσο ξέρω στέλνει με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα. Όμως ο φίλος που μου την σύστησε τόνισε πως η κουριερ που συνεργάζεται η εταιρία, είναι λίγο τσουχτερή οπότε ένας εναλλακτικός τρόπος αποστολής ίσως να είναι πιο συμφέρον..... |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως μέσα στη βδομάδα θα την δοκιμάσω.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δείτε την παγκόσμια κίνηση των αεροπλάνων | petros76 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 23-05-2011 11:24 |
Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες απο την Ιαπωνία | draf | Κόσμος | 8 | 19-04-2011 16:04 |
Δείτε το..... | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 11-04-2011 15:03 |
Ωραίο και επίκαιρο τραγούδι...Δείτε το | MARK | Χιούμορ | 5 | 28-12-2010 23:41 |
Δείτε την Γη από ψηλά...! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 28-09-2009 22:34 |