|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW Ενδοσυνεννόηση
Καλησπέρα,
μήπως την έχει κανεις (part no. 76 51 7 726 131) και σε πιο κράνος? Σκεφτομαι να την αγοράσω για το system 6 που πρόσφατα πήρα. Σκεφτόμουν για κάτι ποιοτικό και ντιζαϊνάτο, και η μαμά ενδισυνεννόηση πράγματι είναι. Είναι όμως και λίγο τσουχτερή η τιμή και γι΄αυτό ήθελα να ακούσω γνώμες από αυτούς που την έχουνε βάλει |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW Ενδοσυνεννόηση
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
στον Καναδά 504,50 $ καναδεζικα δολάρια
Στο Ενωμένο Βασίλειο λέγε με Αγγλία 283,60 £ Βρετανικές λίρες Στην Ιταλία 340 ευρωπαικά Στην μαγική Ελλαδίτσα 406 ευρώ.... λόγω κρίσης ας δώσουμε κάτι παραπάνω Μα πόσο μαμάκες είναι εκεί στην BMW τώρα με το διαδύκτιο όλα φαίνονται... γιατί στην μαμημενη Ιταλία είναι 66 ευρώ φτηνότερη η ενδοσυννενόηση Last edited by siraxanz; 11-09-2011 at 11:59. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα,
406€ συν 39€ η μπαταρία από Ελλάδα. Από έξω η καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι 365€ συν μεταφορικά. Η SCALA με 270 λίρες, περίπου 310€ δεν είναι και πολύ φθηνότερη... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μάλλον δεν διάβασες τα .pdf αρχεία που σου έστειλα.... Αν επιμένεις σε BMW οι κατάλογοι που σου έβαλα παραπάνω είναι από τις επίσημες αντιπροσωπείες των κρατών. Από Αγγλία λοιπον κοστίζει 280 λίρες.. 280.00 GBP = 325.485 EUR British Pound Euro 1 GBP = 1.16245 EUR 1 EUR = 0.860256 GBP Βεβαίως και μπορείς να κάνεις χρήση των προνομίων που σου παρέχει η παρούσα κοινότητα και να παραγείλεις από Motion & Style και να έχεις μιά αξιοπρεπή έκπτωση νομίζω 15% οπότε ....έρχεσε στην τιμή Αγγλίας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από ότι ξέρω η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι φιλική προς το φόρουμ... Επίσης διαπίστωσα ότι οι ενδοεπικοινωνίες της BMW είναι cardo made |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα pdf είναι οι επίσιμοι κατάλογοι, γιατί λες ότι δεν τα διάβασα? Αγγλία μαζί με την μπαταρία είναι 310 λίρες ήτοι (με την ισοτιμία που αναφέρεις δουλεύω) 360€ και από clarksbmw που πήρα και το κράνος, μου ζήτησαν συν 40λίρες μεταφορικά (ως γνωστόν το royal mail πονάει), σύνολο δηλαδή 350λίρες=406€, όσο και Ελλάδα. Πάμε τώρα Ελλάδα 406+39(μπαταρ)=445€ και με προσφορά 445x0,85=378€. Δεν είναι κακό σε σχέση με το φθηνότερο που βρήκα από Γερμανία (365€ με μπαταρία και 16€ μεταφ=381€). http://www.bmw-kirsch.de/onlineshop/...ku-Einbau.html Εάν την έχουν ετοιμοπαράδοτη ή έστω σε λίγες μέρες,θα προχωρήσω (να στηρίξουμε και λίγο Ελλάδα). Πάντως πιστεύω ότι και εσύ συμφωνείς ότι στη Ελλάδα έχουμε καπέλλο +30με40% στην αρχική τιμή (θα αναφερθώ μετά σε αυτό). Το system 6 το έφερα από Αγγλία με 460€ σύνολο, ενώ εδώ καλύτερη τιμή που πήρα ήταν +100€ (560€). Το boulder 2 που ψάχνω Ελλάδα είναι 445 (άντε και 445x0,85=378€), ενώ εδώ http://www.bmw-kirsch.de/onlineshop/...Boulder-2.html είναι 315€+16μεταφ=341€. Ως προς την προσφορά του -15% από Μ&S σαφώς και είναι καλοδεχούμενη πρoς θεού, η αχαριστία είναι κακό χαρακτηριστικό (την χρησιμοποίησα αρκούντως και στο service των 20κ πρόσφατα). Αλλά, δεν πρέπει να την έχουν κάνει οι εταιρίες μόνες τους και επίσημα, εάν θέλουν να πουλήσουν? Πές ότι εγώ για διάφορους λόγους δεν ήθελα να είμαι μέλος ενός φόρουμ ή χειρότερα δεν ήξερα τι πάει να πει υπολογιστής-internet και παζάρι στα μετρητά δεν έκανα ποτέ μου (το θεωρώ ξεφτίλα, πες με περίεργο ή ντροπαλό). Τότε δεν θα απολάμβανα καμία έκπτωση ΠΟΤΕ. sorry παίδες για το μακρυσκελές του λόγου μου, απλά θέλω να καταδείξω κάποιες αλήθειες και προφανως καμία αντιμαχία δεν έχω με κανέναν... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενδοσυνεννόηση made in China | element | Διάφορα | 34 | 03-11-2011 16:32 |
Interphone ενδοσυνεννόηση κράνους !! | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 07-02-2011 17:14 |
Νέα ομαδική ενδοσυνεννόησης?? | george1968 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 31 | 28-09-2010 22:48 |
Ενδοσυνεννόησης Midland BT2 | NIKOS PAPADOPOULOS | Διάφορα | 12 | 12-03-2010 00:50 |
Ενδοσυνεννόηση ;;; | xvitos | Διάφορα | 29 | 21-03-2009 02:03 |