|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλειται εξατμιση REMUS REVOLUTION
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ REMUS REVOLUTION ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ) 200 ΕΥΡΩ.ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΤΕΛ Η ΜΕ COURIER ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΜ.
Ευχαριστω για τον χρονο σας. ΥΓ Οποιος απο τους κυριους υποψηφιους αγοραστες επιθυμει επιπλεον φωτογραφιες μπορει να το ζητησει με ΠΜ Last edited by jarhead; 15-03-2011 at 17:37. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλειται εξατμιση REMUS REVOLUTION
βαλε μια φωτο να δουμε !
|
|
|||
|
|||
Γεια χαρα...αυριο θα ποσταρω....
|
|
|||
|
|||
Με ενδιαφέρει για πιο μοντέλο ειναι ομως??
|
|
|||
|
|||
Γεια χαρα
Ηταν πανω σε R1200 GS του 2005.Αν θες μπορω να μετρησω την περιμετρο του λαιμου και να επανερθω. Φιλικα jarhead |
|
|||
|
|||
Εγω θέλω να την τοποθετήσω σε R1150GS πως μπορούμε να μάθουμε αν τεριάζει γιατι έχω ακούσει για τέτοιου είδους μετατροπές.Αν δεν σοθ κάνει κόπο πες μου την διάμετρο του λαιμού.Εχω ακούσει για κάποιον αντάπτορα ισχύει??Σευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα επανερθω με νεες πληροφοριες συντομα... |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητη Σωκράτη
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλειται εξατμιση Αλουμινιου REMUS REVOLUTION
Απόσπασμα:
Καλημερα παραθετω μερικες φωτογραφιες της .Η διαμετρος της εξωτερικα ειναι 5.5 εκ. Δυστηχως δεν γνωριζω αν μπορει να μπει σε 1150 σε ερωτηση φιλου. Ευχαριστω για τον χρονο σας. |
|
|||
|
|||
UP!!Eτσι γιατι ειναι ευκαιρια!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Remus Hexagon | vpentza | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 23-06-2010 14:16 |
τελικο remus 1150 gs/adv | sokin | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 19-05-2010 00:12 |
remus revolution τιτανιο | ntinopoulos | Χιούμορ | 17 | 29-01-2010 12:57 |
GS-800 AKRAPOVICH h AC SNICHER , REMUS ?KAI GIATI | ENtouristas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 11-10-2009 22:50 |
Remus hexagon τιτανιο καρμπον | anakonda | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 14 | 08-07-2009 17:08 |