|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προστασία Συστήματος Διεύθυνσης BMW R1200GS/ADV
Παιδια ... θα ηθελα την γνωμη σας για το παρακατω ...."Προστασία Συστήματος Διεύθυνσης"
Makan GR - Touratech - είδη ταξιδιού, μοτοσυκλέτας, εξοπλισμός μοτοσυκλέτας κάνει δουλεία ? ή μήπως κάνει περισσότερη ζημία ... το ρωτάω γιατί γενικά είμαι υπέρ της άποψης «ότι...... ο κατασκευαστής ξέρει τι κάνει....» αλλά από την άλλη ίσως και να είναι παράληψη του κατασκευαστή ...και να αξίζει το κόπο να το πάρει κανείς.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστασία Συστήματος Διεύθυνσης BMW R1200GS/ADV
εχτρα και άσχημο δεν έχει
αν τα χεις τα δίνεις... εγώ δεν το χρειάστηκα |
|
|||
|
|||
Στρατη εμενα χρησιμο μου φαινεται και ειδικα σε τουμπες σαν κι αυτη που εφαγα τοτε στο βουνο που γυρισε το τιμονι με δυναμη...σιγουρα θα προστατευσει την γεφυρα απο στραβωμα και τα καλαμια απο το μπαμ στην γεφυρα με τα στοπ που εχει που απ οτι καταλαβαινω πρεπει να χουν ελατηριο μεσα...αν δεν ειναι εντελως extreme το κοπανιμα ωστε να μην το σωσει ουτε αυτο δηλαδη...
εγω το χω στα υποψην και νομιζω το βγαζει και σε γκρι...αν θυμαμαι καλα γιατι το κιτρινο οντως ειναι ακυρο.... |
|
|||
|
|||
Γιαννη, απο χρωματα εχει σιγουρα ...και γκρι και μαυρο .....
|
|
|||
|
|||
Hταν απο τα πρωτα αξεσσουαρ που της φορεσα (σε γκρι χρωμα που δεν φαινεται) αν και, ΕΥΤΥΧΩΣ! δεν εχει δειξει την προστασια που (προφανως) παρεχει στο telelever..
Eπεισης, κοιτα εναλλακτικα και ΑΥΤΟ! |
|
|||
|
|||
Εγώ το έχω σε γκρι αχρείαστο να είναι και στα στοπ δεν υπάρχει ελατήριο Γιάννη μόνο σκληρό λάστιχο . |
|
|||
|
|||
το "φόραγε"ενα παλικάρι σε ενα μαθημα του Ν.Σ στο Λουτράκι,μου είχε πεί οτι κάνει δουλειά..
τπτ άλλο ουδέν.. |
|
|||
|
|||
πολυ χρησιμο,υπαρχει σιγουρα σε γκρι και κιτρινο.
το εχω βαλει κι εγω,αχρειαστο να ναι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ καλό (κάνει δουλειά, τσεκαρισμένο) και πάρα πολύ διακριτικο... |
|
|||
|
|||
Από τα πίο απαραίτητα αξεσουάρ προστασίας πιστεύω, ειδικά γι'αυτούς που πάνε χώμα, το έχω βάλει σε γκρί, αλλά θα μου άρεσε και σε κίτρινο !!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διεύθυνση ανταλακτικών.(ΠΡΟΣΟΧΗ)!! | pkiriakos | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 27-11-2010 15:55 |
Πουλήθηκε η πιο ακριβή διεύθυνση site | myrtos | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 26-11-2010 09:58 |
r1200gs (r1150gs) δισκοπλακες!!! ευκαιριες! | fguy | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 18-09-2010 00:19 |
Eνδιαφέρουσα διεύθυνση για εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες καταναλωτών | skippybi | Χρήσιμα | 8 | 29-06-2010 19:48 |
αυτή είναι μια διεύθυνση | batman | Κράνη | 0 | 12-02-2010 11:06 |