|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Spidi XPD - XP5 GP kangaroo
Spidi XPD - XP5 GP kangaroo
21-12-2008 Εύκαμπτο, ελαφρύ και ανθεκτικό δέρμα καγκουρό ειδικά επιλεγμένο και επεξεργασμένο για τη συγκεκριμένη μπότα της Spidi. Διαθέτει προστασία από αλουμίνιο και πολυουρεθάνη στο εσωτερικό της για απορρόφηση των κραδασμών στους αστραγάλους. Οι πρόσθετες ξύστρες (Sliders) είναι από αλουμίνιο, ενώ φέρει ενισχύσεις στο τακούνι και επιπλέον αεροδυναμικό και αντικραδασμικό πίσω πτερύγιο. Οι μπότες διαθέτουν εύκαμπτες περιοχές για άνεση στην κίνηση του αστράγαλου, καθώς και εξαιρετικά ανθεκτικά SuperFabric inserts. Στα ατού τους συγκαταλέγονται τα αερισμένα μέρη Lorica για περισσότερη άνεση στην οδήγηση. Η σχεδιασμένη για αγωνιστική οδήγηση σόλα με το στρογγυλεμένο πέλμα δημιουργήθηκε για να “γλιστράει” καλύτερα στο μαρσπιέ. Η κορυφαία τεχνολογία της XPD προορίζεται για αγωνιστική χρήση. Διατίθεται από την εταιρεία Moto Market (γραμμή επικοινωνίας σε όλη την Ελλάδα 80111795615) στην τιμή των 199 ευρώ. Κείμενο: Β.Μωραΐτης Φωτ.: Spidi |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Spidi XPD - XP5 GP kangaroo
Ωραίες ακούγονται.
|
|
|||
|
|||
Ωραίες αλλά extreme για καθαρή εκτός δρόμου χρήση! Καλή επιλογή και αρκετα φτηνή!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια διορθωση αν μου επιτρεπεις φιλε μου.....για το μονο που δεν κανουν ειναι για off road οδηγηση. Ειναι καθαρα racing και για super motard αγωνες!! Να εισαι καλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξέρουμε που παίζει η τιμή ;;; |
|
|||
|
|||
Ωραία μπότα και για τα χρήματα που Ζητάει νομίζω ότι είναι δίκαιη Last edited by EOD-K9; 21-02-2009 at 09:19. |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|