|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
"Σφουγγαράκι" για boom μικρoφώνου Midland Bt2
Τα φώτα σας!
Το θέμα αφορά ενδοεπικοινωνία Midland BT2. Σε ημερήσια εκδρομή το προηγούμενο ΣΚ στο Άστρος, απωλέσθη το σφουγγαράκι του μικροφώνου. Προφανώς μιλάμε για το μικρόφωνο για σπαστό κράνος. Καθώς ο Πάτρικ (βλέπε φίλος του Μπομπ) δε με βοήθησε ιδιαίτερα, ξέρει κανείς που μπορώ να το αντικαταστήσω και με τι κόστος? ΥΓ Κα΄να χρόνο τώρα τη χρησιμοποιούσα σαν helmet bluetooth για κινητό (+ ovi maps + mp3 player). Αυτή ήταν η πρώτη εκδρομή που τη χρησιμοποίησα, μαζί με το ζευγάρι της σαν ενδοεπικοινωνία. Όλα καλά και όλα ωραία, απλά με απογοήτευσε λίγο που για να μεταφέρεις μουσική, πρέπει να πας σε ενσύρματη πηγή. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Σφουγγαράκι" για boom μικρoφώνου Midland Bt2
Κόστος αμελητέο. Κανονικά θα σου το δώσουν δωρεαν. Θα βρεις σε κάποιο μαγαζί για επισκευές ηλεκτρονικών, από αυτά που σπανίζουν τώρα πια.
|
|
|||
|
|||
ραδιο κατουμας αν δεν εχει αυτος .....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω ακουω μουσικη μεσω κινητου για δοκιμασετο....Για σφουγγαρακι αν δεν βρεις δες κανενα απο τα παλια ακουστικα με σφουγγαρακια για πατεντα....λεω εγω τωρα |
|
|||
|
|||
Δίνει και η αντιπροσωπεία στην Καλλιθέα !
|
|
||||
|
||||
Δεν έχει ο Κατουμάς ... ούτε Καλλιθέα, ούτε Αθήνα ...
|
||||
|
||||
Αν δεν έχουν κι αυτοί, να σου πω από πού τα πήρα εγώ ...
|
|||
|
|||
Δες εδώ, εναλλακτικά πήγαινε στο Bon studio ή αντίστοιχο κατάστημα και ζήτα αντιανέμιο για χειλόφωνο. |
|
|||
|
|||
Παρε με τηλ.6937150058.Μου περισευει ολοκληρο μικροφωνο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μουσική και εγώ ακούω όταν είμαι μόνος μου. Όταν όμως μιλάω με την ενδοεπικοινωνία με τα ζευγάρι της, δεν μπορώ παράλληλα να ακούω και μουσική με το συνεπιβάτη. Από ότι διάβασα από το εγχειρίδιο, αυτό γίνεται μόνο με ενσύρματη πηγή ήχου, και σε αυτή την περίπτωση ο συνεπιβάτης ακούει μονοφωνικά. Μια άλλη παρατήρηση επί την πράξη: Όταν δουλεύεις με το VOX ενεργοποιείται μεν, αλλά έχει την τάση να κλείνει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα με το αν μιλάς ή όχι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"El Caminito del Rey" ("Το μικρό μονοπάτι του βασιλιά") | black_hawk | Κόσμος | 15 | 25-10-2011 17:55 |
Το "αρρωστάκι" βγήκε για ζέσταμα! - teo71 :-) | Strats | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 14-03-2011 12:26 |
Θανάσης Βέγγος: Δύσκολες ώρες για τον "καλό μας άνθρωπο" | riga | Πολιτισμός | 13 | 23-10-2010 12:52 |
"Τυρακι" απο τη Honda για το νεο on-off | Gemat | Άλλες εταιρίες | 9 | 17-10-2010 10:27 |
"Επώνυμοι" από εδώ κ στο εξής θα είναι οι αστυνομικοί ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 5 | 11-01-2010 21:24 |