|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σέλα by Starsel
Λοιπόν... η σέλα φτιάχτηκε στο Σάκη (Starsel) και ιδού το αποτέλεσμα!
Στο σημείο που καθόμαστε, είχε κάνει από καιρό ένα τσάκισμα το ύφασμα και σε συνεργασία με τα 10 χρόνια του, άρχισε να σκίζεται. Είχε πάνω και μερικά "γαλόνια" από τα νύχια γατών... και δεν ήθελε πολύ να πάω για αλλαγή. Ριζική βέβαια, γιατί από εντελώς μαύρη έγινε δίχρωμη μαύρο/μπορντό με δικό μου σχέδιο. Αυτό που πρέπει όμως να τονίσω για το Σάκη (Αιγύπτιος στην καταγωγή) πέρα από την πάρα πολύ καλή δουλειά που έκανε, είναι το χαμόγελο που είχε μόνιμα, παρόλο που τον έπρηξα με τις ιδιοτροπίες μου στις δυο τρεις φορές που πήγα πριν την ξεκινήσει. Τελικά επέλεξα αυτό το σχέδιο και το χρώμα βγήκε στο χρώμα των γραμμάτων του ρεζερβουάρ (μπορντό) Κι όλα αυτά στην τιμή των 70€! (τα γράμματα μου τα έκανε δώρο!!! ) Πως σας φαίνεται? YΓ: Για τη μπίχλα του BMW, δεν θέλω κουβέντα ε! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σέλα by Starsel
Ολόκληρη σέλλα 70€;;;
Μεγειές, μεγειές!!! Αλήθεια Άλεξ, πότε έπλυνες τελευταία φορά το μηχανάκι σου; |
|
|||
|
|||
δε πιστευω να ειναι τζουφια μεσα?
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς "τζούφια?" Εσωτερικά δεν πειράχτηκε τίποτα, εκτός από μια διόρθωση στο ύψος του καβάλου που είχε κάνει αυλάκια το σφουγγάρι. Κατά τ' άλλα, μόνο το κάλυμμα αλλάχτηκε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολυ ομορφη παντως! |
|
|||
|
|||
Όμορφη.....αν και όλη μαύρη πιστεύω θα ήταν πιο ωραία......βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
|
|
|||
|
|||
Για το ίδιο πράγμα αλλού μου ζήτησαν 120€
|
|
|||
|
|||
Μαύρη ήταν, κι είπα να την αλλάξω για να μην βαριέμαι (6½ χρόνια την έχω και πάμε για πάρα πολλά ακόμα... Την βαρέθηκα?...θα την βάψω ζέβρα για να μην πλήττω κι έχει ο Θεός )
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σέλα 1290 | kifinas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 21-05-2009 01:00 |