|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. - Φθινοπωρινό Σαββατόβραδο
Καλημέρα σε όλους.Η ΛΕσχη ΚΛΑσσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας , στην οποία είμαι και μέλος διογνανώνει την πρώτη εκδήλωση της σαιζόν.Ακολουθεί η ανακοίνωση :
Μετά το πέρας των καλοκαιρινων διακοπών η λέσχη μας θα πραγνατοποιήσει την πρώτη εκδήλωση της σαιζόν το Σάββατο 10/10/09 μετά της 21:00. Στο χώρο της λέσχης θα υπάρχουν σουβλάκια, καλή παρέα ,καλή μουσική και πολλές μηχανές. Περισσότερα : www.leklamp.webs.com Last edited by kostasvar; 07-10-2009 at 11:22. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. - Φθινοπωρινό Σαββατόβραδο
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε!
Βάλτε και καμμιά φώτο να δούμε τις καλλονές σας! |
|
||||
|
||||
Ωραία "πράγματα" .....
Καλά να περάσετε .....
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραίοι ρε παίδες!Φαγοπότι με σουβλάκια δίπλα από τις κούκλες!Να τις χαίρεστε!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εδώ "πάει" το ...... φάγανε-φάγανε ..... Μπράβο Κώστα .... Και στην επόμενη .....
|
|||
|
|||
τώρα το είδα, αλλά την ίδια βραδυά είχαμε και εμείς το ίδιο φαγοπότι στη ΛΕ.ΑΛ.Π.ΠΑ.
πάντα τέτοια, μπράβο μας!!!!!!!!! Πές μου και κάτι άλλο, ο Κώστας ο Ράλ... πόσα σουβλακια έφαγε;;; γιατί μπύρες αποκλείεται να μέτρησες!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Κώστας βασικά έφαγε όλα τα λουκάνικα!!!Για μπύρες δεν χρειάζεται να σου πώ....ξέρεις!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο Κώστας ο Ράλ... στο forum πρέπει να είναι ο biritis!!!!!!! εγώ Bill εσύ πως γράφεις ;;; |
|
|