|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Καλησπέρα,
Έχω την ενδοεπικοινωνία BAEHR Verso XL τοποθετημένη στο 1200 GS '06 και αποφάσισα να την δώσω σε έναν φίλο σε 800 ST γιατί εγώ αλλάζω κράνη και βάζω το BT της BMW. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω κανέναν στην Θεσσαλονίκη να μας την περάσει από το ένα μηχανάκι στο άλλο. Αν κάποιος ξέρει κάποιον άνθρωπο στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να μας την περάσει παρακαλώ πολύ να μου τοπ προτείνει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Μιχάλης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Είναι τόσο δύσκολο να την περάσεις με τον νέο αγοραστή;;;;
|
|
|||
|
|||
Για δες στην Κλεανθους....κάτω απ´ το γήπεδο του ΠΑΟΚ, το Μαγαζι λέγεται
BlackRiders... αυτοί αν δεν κάνω λάθος πουλάνε κ μονταρουν BAEHR...., ο ψηλός είναι και γ@μω τα παιδια....) |
|
|||
|
|||
Καλημέρα και ευχαριστώ για την απόκριση.
O Blackrider έχει κλείσει γιατί εκεί την πέρασα αρχικά. Ο νέος αγοραστής είναι φίλος και δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν να μας την περάσει στα κράνη του. Το σώμα είναι εύκολο να περαστεί στην μοτοσυκλέτα, αλλά στα κράνη πρέπει κάποιος να ξέρει. Ευχαριστώ και πάλι! Μιχάλης |
|
|||
|
|||
καλημερα Μιχαλη
ειναι πιο δυσκολη η εγκατασταση απο την ενδ. της Midland αν οχι....σε ενα καφε...στην περναω και εγω ....εκλεισε, ε?...... χρονια πολλα και καλη ανασταση |
|
|||
|
|||
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη,
Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου, όταν θα επικοινωνήσω με τον υποψήφιο αγοραστή και δεν βγάλω άκρη θα επικοινωνήσουμε, Να είσαι καλά... Μιχάλης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η Verso XL την οποία έχω και εγώ είναι κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις σε ενδο-επικοινωνία. Οι Γερμανοί ως συνήθως είναι λίγο υπερβολόπουλοι. Δίνουν ειδική καλωδίωση για να πάρεις ρεύμα από το πίσω φανάρι κλπ. Εγώ την τροφοδοτώ με κλέφτη ακριβώς πριν την πρίζα κάτω από τη σέλα.Δουλεύει άψογα εδώ και 7 χρόνια. κλείνει 30'' μετά το διακόπτη κλπ καλό καφέ 0, Υ.Σ. Ο Ρούλης (Black Rider) ήταν πολύ τίμιος για να επιβιώσει σε αυτό το μπορντέλο. Αν θέλετε λεπτομέρειες ευχαρίστως να βοηθήσω |
|
|||
|
|||
Κι εμένα ο Ρούλης μου την πέρασε...Στην Αθήνα υπάρχει εξουσιοδοτημένος. Αν θέλεις τηλεφώνησέ τον μήπως ξέρει περισσότερα για Θεσσαλονίκη!
Βασίλης Σουβατζής 210 5441008 6977 268561 |
|
|||
|
|||
Η από οπουδήποτε έχει ρεύμα με το άναμα του κεντρικού διακόπτη.Όπως είναι και το κwλοφάναρο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 15:09 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 10:22 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ R1200GS | DIOYK1381 | Ζήτηση | 7 | 28-02-2010 07:14 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 19:55 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 14:03 |