|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή (.....)
Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα άγωνστης γυναίκας για βόμβα στη Βουλή. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πριν από λίγη ώρα στους χω΄ρους γύρω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Τηλεφώνημα για βόμβα δέχθηκε νωρίτερα (στις 19.42) η αστυνομία από άγνωστη γυναίκα η οποία προειδοποιούσε ότι στις 20.00 ακριβώς θα εκραγεί βόμβα η οποία έχει τοποθετηθεί στον «οίκο της Δημοκρατίας». Τόσο η Βουλή όσο και οι γύρω χώροι αποκλείστηκαν και οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες τόσο εντός του κτιρίου της Βουλής όσο και στον προαύλιο χώρο. Τελικώς οι έρευνες αποδείχθησαν άκαρπες και το τηλεφώνημα φάρσα. ����� �� ���������� ��� ����� ��� ����� - Express.gr |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
θα βαριοτανε κανενας υπαλληλος να παεικαι πηρε τηλεφωνο...
μη χαλασουν κ τις διακοπες τους.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
Απόσπασμα:
σωστος......
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή (.....)
Φίλε Γιάννη,
αφαίρεσα από τον τίτλο του νήματος που άνοιξες την εν παρενθέσει τελευταία λέξη - "δυστυχώς". Στην παρέα μας, σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να ενθαρρύνουμε σκοταδιστικές και απολυταρχικές μεθόδους που οδηγούν στην κατάλυση της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού. Αν μη τί άλλο, τέτοιες πρακτικές, θυμίζουν άλλες εποχές και καθεστώτα. |
|
|||
|
|||
Κάποιος νύσταζε...........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μου, δεν είπα να πάμε να βάλουμε βόμβα στην βουλή. Πόσοι από εμάς δεν λέμε:Ρεεεεεεεε κέμασμα θέλουν όοοοοοοοοοολοιοιοιοιοιοιοι. Τι σημαίνει αυτό.Οτι λέμε σε κάποιον να πάει να τους κρεμάσει όλους;;;;; |
|
|||
|
|||
φαρσα ε?
κριμα! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αυτό είπα και εγώ αλλά με κόψανε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι για να καταλάβουν, ότι δεν μπορούν να παίζουν μονότερμα,συνέχεια, στις πλάτες μας!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
VALENTINO ROSSI ΚΑΙ DUCATI ΜΑΖΙ από το 2011 & Επιστολή Ρόσσι για το αντίο στη Yamaha | frits | Αγώνες | 10 | 11-09-2010 12:21 |
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-1 από τη Σταντάρ στο ΟΑΚΑ κ θα πάει στη Λιέγη για το θαύμα | pirate | Αθλητισμός | 31 | 13-03-2010 13:14 |
Φάρσα σε γήπεδο | nek21 | Αστεία Video | 11 | 07-02-2010 00:49 |
Mε τη μηχανή του στη Βουλή | nek21 | Μου τη δίνει που ..... | 22 | 16-12-2009 17:16 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 19:59 |