|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Harley Promo
Επειδή σας έχω καταλάβει μερικούς από εδώ ότι από τότε που μπήκατε στο club των Χαρλεάδων στο Γκάζι και είδατε τα μωρά που έχουν εκεί μέσα, έχετε αρχίσει και "γουστάρετε τις Harley" , δείτε ένα διαφημιστικό link της Harley Davidson.
2011 Harley-Davidson Motorcycles | Harley-Davidson USA Για περισσότερη πόρωση κάντε κλικ εκεί που λέει: "Play the Video" για να πάρετε ιδέα από το αμέρικαν λάιφ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Harley Promo
Τί να πω!
Τις Harley ποτέ δεν τις γουστάριζα! Τώρα με τον τρελλοXarlea, έχω αρχίσει και τις βλέπω με άλλο μάτι. Αν πάρω και καμμιά για βόλτα........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...Harley για βόλτα εννοώ! |
|
|||
|
|||
Πώς με πιάνεις!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και με 80% έκπτωση να μου έδινες τέτοια μηχανή δεν ξέρω αν θα την αγόραζα…
Δεν με εκφράζει καθόλου. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κι εμένα μου αρέσουν κάποια μοντέλα της
|
|
|||
|
|||
εγω δεν μπορω να αγορασω χαρλευ.........γιατι δεν φτανουν τα φραγκα..
οι μηχανες αυτες ειναι μεγαλοι κουμπαραδες......συνεχεια πρεπει να χωνεις φραγκα..... οι τυποι που εχω γνωρισει εγω ομως,ειναι ολα τα λεφτα...... υπαρχει μεγαλη συντροφικοτητα,ειναι γλετζεδες,ταξιδιαρηδες και τα καλυτερα παιδια..... και προφανως δεν ειναι στην καθημερινοτητα,οι τυποι που βλεπουμε στις συναντησεις τους..... να μην αρχισουμε να μιλαμε για τα κοριτσια τους..... |
|
|||
|
|||
Μα γί´ αυτό σκας??????
Έλα 1 βράδυ στη Λέσχη.... ΑΠΛΑ πράγματα.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι πια «κακά παραδείγματα» στα promo-video… | skippybi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 11-08-2010 19:07 |
Harley | gemara | Αστεία Video | 5 | 17-06-2010 20:50 |
Harley fotos ..... | Xarleas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 08-06-2010 00:11 |
harley-ferrari | essel | Άλλες εταιρίες | 7 | 21-08-2009 13:53 |
Promo videos BMW | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 2 | 29-12-2008 00:29 |