|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
θηκη στηριξης MANUAL
καλημέρα σε όλους σας, ψάχνω να βρω τη βάση που στηριζεται το manual κατω από το κάθισμα για GSA 2006. ειναι η βάση που κρατάει το αντικειμενο 2 στη σελιδα 14 του manual.
|
|
|||
|
|||
.
Μην το ψάχνεις .οτι βάλεις εκεί το χειμώνα με τις βροχές θα σου είναι μουσκεμα Last edited by siraxanz; 10-09-2013 at 10:58. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: θηκη στηριξης MANUAL
δεν εχω τετοιο προβλημα, εχω μια μηχανη συσκευασιας βακουμ και θα σφραγιζω αδιαβροχα οτι βάλω. ουσιαστικά πιο πολύ με ενδιαφέρει η βάση αυτή γιατί κρατάει και τα καλύματα του ρεζερβουαρ, δεν ξερω γιατι το εβγαλε ο προηγουμενος ιδιοκτητης. αν καποιος ξέρει πως θα το αναζητησω στο ιντερνετ θα με βοηθουσε. ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλη θα την εχω υποψη μου.
|
|
|||
|
|||
Βαλε αν μπορεις μια φωτο της....
GSA 1150 |
|
|||
|
|||
δεν μπορώ να βγαλω τη φωτο απο το manual αλλα βρηκα αυτην . σε αυτην τη φωτο λειπει η βαση αλλα θεωρητικα μπαινει πάνω από την μπαταρια καθετα στο ρεζερβουαρ. πάνω από την βιδα Νο5 έχει μια υποδοχη για μια αλλη βιδα. εκει μπαινει και δενει απανω με τα πλαστικα του ρεζερβουαρ
Last edited by liakosantonios; 11-09-2013 at 00:02. |
|
|||
|
|||
βρηκα και αυτο αν βοηθαει
Last edited by liakosantonios; 11-09-2013 at 00:19. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Α! οκ μιλας για 1200 gsa ....γιατι στην αρχη εγραψες GSA 2006 και καταλαβα το προηγουμενο...λαθος μου
GSA 1150 |
|
|||
|
|||
μάλλον εγω φταίω που δεν το εκανα σαφές, ζητώ συγγνώμη.
|
|
|||
|
|||
λεοντοκαρδε ευχαριστώ για τις φωτο. θα το ψαξω λιγο ακόμη, αλλιώς DIY...
|
|
|