|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σέλα R1200GS adv-Χούφτες Touratech Λευκές
hello Κύριοι,
άλλαξα τις χούφτες στο Tenere και μου έμειναν οι λευκές με κόκκινο spoiler. Κόστος 50,00€. Αυτό που χρειάζονται είναι το κιτ στήριξης από την ΜΑΚΑΝ για την αντίστοιχη μοτοσικλέτα. Επίσης υπάρχει η εργοστασιακή σέλα του gs 1200 ADV (οδηγού συνεπιβάτη) σε άριστη κατάσταση. τιμή 300,00€ χούφτες spoiler [img]<a href=[/img]" /> [img]<a href=[/img]" /> [img]<a href=[/img]" /> Σέλα (Sorry για την φωτογραφία , τις έχω στην αποθήκη) Ευχαριστώ Last edited by morfeas; 09-11-2013 at 22:03. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σέλα R1200GS adv-Χούφτες Touratech Λευκές
Αν οι χουφτες κανουν για το GS μου Δημητρη τις θελω..χθες!
|
|
|||
|
|||
Κωστή καλησπέρα,
σίγουρα μπαίνουν, ένας τύπος είναι , αυτό που αλλάζει είναι το κιτ στήριξης....Ρώτα όμως και την Μακανομαρία για να είσαι 100% σίγουρος και...νο προ δικές σου! θανκς |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχεις κανα λινκ απο τα κιτ στηριξης που λες;Στο εργοστασιακο σιδερο της χουφτας που εχω θα μπαινει ξερεις; |
|
|||
|
|||
Δεν έχουν γμτ, έψαξα αλλα δεν βρήκα. Ουσιαστικά και απο όσο είδα στο tenere βγάζεις αντίβαρα και βάζεις αλλα της τουρατεκ δενεις βάσεις στο τιμόνι...... και μπήκαν....απλα πράγματα....
|
|
|||
|
|||
Δημητρη εχεις ΠΜ...
|
|
|||
|
|||
Οι "χούφτες" ταξιδεύουν για Πάτρα, Κωστή Καλοφόρετες,
μένουν οι σέλες ( οδηγού συνοδηγού) θα προσπαθήσω να "σηκώσω" φωτογραφίες το συντομότερο. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω Δημητρη
|
|
|