|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Έχω παραγγείλει το zumo660 με την δεύτερη ομαδική και ψάχνοντας στις φωτογραφίες του περιεχομένου της συσκευασίας, διαπίστωσα ότι η τροφοδοσία του γίνεται μέσω της βάσης του και μου δημιουργήθηκαν οι παρακάτω απορίες:
1. Συνδέσατε το καλώδιο της βάσης με την μπαταρία ή μέσω κλέφτη και αφήνετε την βάση μόνιμα επάνω στην μηχανή ή χρησιμοποιείτε κάποια πατέντα με πριζάκι για να μπαίνει και να βγαίνει και η βάση? 2. Χρησιμοποιείτε την βάση στήριξης τιμονιού (της συσκευασίας) ή κάποια άλλη after market? Έχω δει σε 1200gs μια ωραία βάση της SW M.... που προσαρμόζεται στο μπαράκι της ζελατίνας, αλλά για το δικό μου (F650 GS twin) που δεν έχει τέτοιο μπαράκι, η μόνες πιθανές θέσεις είναι το τιμόνι ή το καβαλέτο του τιμονιού με τις βίδες! Στην πρώτη ομαδική, συμμετείχαν πολλοί που πλέον έχουν περίσσια εμπειρία!!! Έτσι κάθε πληροφορία, πρόταση, ή φωτό είναι ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Μια φωτο θα την ηθελα και εγω
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Εγώ το τοποθέτησα σε ένα φίλο και πολύ μεγάλο γνώστη.... και ψείρα.... προσέχει την κάθε λεπτομέρεια... ιδού το αποτέλεσμα...!!!
Στη διάθεσή σας για πληροφορίες... |
|
|||
|
|||
Κωστή που είναι το αποτέλεσμα ρε φίλε.
|
|
|||
|
|||
Έκανα Μ----ία μάλλον και έσβησα τη φωτό από το album για να βάλω άλλες... και την έσβησε και από εδώ!!!
|
|
|||
|
|||
Δες αυτές Νικόλα...
Ότι θέλεις... μου λές... |
|
|||
|
|||
κωστη κατι κανεις λαθος δεν βλεπω τιποτα
|
|
|||
|
|||
οκ της ειδα τωρα ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ESA | teo71 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 53 | 14-05-2010 23:48 |
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ | Brink | Ελλάδα | 5 | 23-03-2010 09:45 |
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ | Alext | Διάφορα | 22 | 14-12-2009 21:25 |
ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ | PITS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 30 | 23-05-2009 20:18 |