|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλλαγή μπαταρίας 1200 GS
Προφανώς έχει συζητηθεί, αλλά για κάποιο λόγο η αναζήτηση στο forum δεν παίζει και δε μπορώ να βρω τα σχετικά θέματα... (αλήθεια για αυτό ξέρουμε κάτι??)
Οπότε.... Μου έδωσε φίλος φορτιστή, την άφησα να φορτίζει το βράδυ (είχε μείνει 1-2 εβδομάδες σε ακινησία, είναι και παλιά η μπαταρία) και το πρωί με μία προσπάθεια δεν πήρε και η ένδειξη του φορτιστή πήγε στο 0/4 από 4/4 που ήταν πριν. Προφανώς λοιπόν μπαταρία... Ακούω ιδέες, απόψεις, συμβουλές, προτάσεις καθώς επίσης βλέπω και link που οδηγούν σε σχετικά topic υγ: Σε αντιπρόσωπο μου είπανε 120 ευρώ -10% έκπτωση |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή μπαταρίας 1200 GS
Εβαλα την προηγουμενη εβδομαδα bosch κλειστου τυπου, στα 59 ευρω στο motomaneas στο Περιστερι... Η πιο φθηνη επωνυμη κλειστου τυπου... Φθηνοτερα κ απο την ομαδικη!
|
|
|||
|
|||
Εχω ακουσει καλα λογια για την Bosch που σου λεει ο Θοδωρης πιο πανω,αλλα δεν εχω εμπειρια....
Αλλιως Odyssey PC535 και δεν ξανασχολεισαι με το θεμα μπαταρια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτή τη βρίσκω στα 150 |
|
|||
|
|||
Δηλαδή δεν χρειάζονται αποσύνδεση οι πόλοι αν την αφήσεις ακίνητη πάνω από βδομάδα?Ούτε τακτική φόρτιση-συντήρηση?
|
|
|||
|
|||
Αλλαγή μπαταρίας 1200 GS
Η odyssey ειναι γενικά η καλύτερη μπαταρία. Στοιχίζει λίγο παραπάνω αλλά κρατάει σε διάρκεια ( μου έχει κρατήσει 2 + χρόνια) και οι εκκινήσεις γίνονται πιο εύκολα. Την ξεχνάς μεχρι να παλιώσει. Θέλει όμως και αυτή τον συντηρητή της.
Όλες οι μπαταρίες θέλουν πάνω τους συντηρητή όταν μένουν ακίνητες πάνω από εβδομάδα. Ειδικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα , παίζει και ρόλο αν βρίσκεται σε κλειστό η ανοικτό χώρο . Τα καλοκαίρια αντέχουν περισσότερο. Μπορείς βέβαια να πάρεις απλή φθηνή και οικονομική μπαταρία με λιγότερη όμως διάρκεια ζωής ( μου κρατάνε 1 με 1,5 χρόνο) και αντοχής σε ακινησία. Με πιο συχνή χρήση συντηρητή. Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Υ.Γ. Οι παρατηρήσεις μου αφορούν gs1200 του 2005. Σε νεώτερα μοντέλα δεν ξέρω αν οι μπαταρίες συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, η αν οι μηχανές κάνουν καλύτερη διαχείρηση της ηλεκτρικής ενέργειας. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Last edited by peterv; 23-11-2013 at 07:34. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στις 40 ημερες που ειχα ένα κενό περυσι χειμώνα, μπαμ και πάνω Εννοείται δεν ξεβίδωσα ποτέ πόλους... Εννοείται ότι αγόρασα φορτιστη γνήσιο BMW κ τον πουλάω ,,, Δεν υπάρχει αυτη η μπαταρία η Οδύσεια.... Χάνει πολυυυυυυύ αργαααααααά το ρεύμα της Διάβασα kάποτε γιά 5 μήνες ακινησία κ πήρε αμέσως το GS Από την άλλη αν έχει 50 ευρώ η Bosh και βγάλει 2-3 σαιζόν ....τι να πω.. Πάντως έχει ακουστεί ότι η Οδύσσεια πάει μέχρι κ 10 χρόνια, δεν το ξέρω όμως αν αληθεύει... Η δική μου έχει μπει στον τέταρτο χρόνο .... Οψόμεθα.... Last edited by siraxanz; 23-11-2013 at 07:38. |
|
|||
|
|||
Odyssey και δεν ξανά ασχολείσαι με το θέμα όπως σου έγραψαν παραπάνω ....
Εγώ φοράω φίλου που την άλλαξε προληπτικά στα 6 χρόνια και η δικιά μου ειναι ακόμα στο κουτί! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Βάλε τον Οδυσσέα νσ σωθείς. Την έχω τέσσερα χρόνια και είναι όπως όταν την αγόρασα. Πιο πριν είχα Bosch και δεν έβγαλε ούτε χρόνο. Εννοείται ότι δεν έχω βάλει ακόμα φορτιστή.
|
|
|||
|
|||
Για κοίτα και τις Yuasa.
|
|
|