|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
και εγώ εδώ...
the story:
αύριο 25 μαρτίου λέω αργία..,δεν πλένω την μπέμπα να πάω κάνα καφεδάκι μετά την δουλειά ? και ξεκινάω με την μηχανή από το σπίτι μου στην Βαρυμπόμπη...περνώντας από την πλατεία μου την Πευτούν καμια 5-6 μηχανόβιοι με κράνη πριν καλά καλά καταλάβω τι γίνετε ,ο πιο ψηλός μου κάνει κεφαλοκλείδωμα ενώ 2 άλλοι με βουτάνε από τα πόδια...με σέρνουν 5 μετρα...έρχεται άλλος ένας απειλητικά με το χέρι στην τσέπη...λέω μαχαίρι θα βγάλει τελικά έβγαλε μια κάρτα του GSforum...<<ή γράφεσαι ή πεθαίνεις>> και έτσι με την απειλή τις κάρτας έγινα και εγώ μέλος.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: και εγώ εδώ...
The true story:
Κατ' αρχήν δεν φοράγαμε κράνη αλλά μπαλακλάβες. Κατά δεύτερον σε παρακολουθούσαμε καιρό και στην είχαμε στημένη. Καλωσήρθες Μιχάλη στη νέα παρέα μας. Κι΄ότι συζητούσαμε σήμερα για καφέ στην Βαρυμπόπη! Καλά χιλιόμετρα φίλε και θα τα πούμε κι' από κοντά! |
|
|||
|
|||
Και μένα ετσι με βαλανε μέσαΜε το ντουφέκι !!!
|
|
|||
|
|||
Γεια σου Μηχάλη..
Καλώς ήρθες... |
|
||||
|
||||
Φίλε Μιχάλη,
καλωσόρισες στο GS Forum, έστω κ μ' αυτόν τον "καταναγκαστικό" τρόπο ..... Σου εύχομαι καλή διαμονή κ πολλές "όρθιες" βόλτες ..... .
|
|||
|
|||
Μιχάλη την γλίτωσες έχεις χάρη που μπερδεύτηκα και αντί να βγάλω το γιαταγάνι (ένεκα 25Μαρτίου ) έβγαλα την κάρτα
Λοιπόν καλώς όρισες στην παρέα μας καλά να περνάς πολλά και όρθια χιλιόμετρα και πάντα στο δρόμο σου να συναντάς καλούς φίλους |
|
|||
|
|||
Φίλε Μιχάλη καλωσόρισες στο GS Forum....
|
|
|||
|
|||
καλως τον
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες μιχαλη!
|
|
|||
|
|||
Ανάγκα και θεοί, πείθοντε !!!!!!!!!!
Καλώς όρισες!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μήπως ο εν λόγω κύριος είναι και εδώ;... | NLS | Γενικά - Αναβάτης | 80 | 24-07-2009 14:13 |
Σας χαιρετώ και από εδώ! | ThanDim | Καλώς ήλθατε | 19 | 11-02-2009 00:54 |
Χαιρετώ και εγώ | fmargaritis | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 20:00 |
Παρών και εγώ . | adventure | Καλώς ήλθατε | 12 | 27-12-2008 00:46 |