|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Διάφορα αξεσουάρ για GS-1200 !!! Ευκαιρία !!!
Πωλούνται τα ακόλουθα αξεσουάρ για R1200GS !!!
Προσοχή: Τα πλαϊνά προστατευτικά κυλίνδρων είναι για μοντέλα 2010 και δώθε... Τιμές θα μπουν το βραδάκι γιατί δεν έχω στα χέρια μου τα τιμολόγια για να δω τις αρχικές τιμές... 1/ Χούφτα τιμονιού 2/ Καινούρια φυμέ ζελατίνα για κράνος Shoei XR1100 3/ Αριστερό προστατευτικό κυλίνδρου (2010 mod) ελάχιστα γδαρμένο 4/ Δεξί προστατευτικό κυλίνδρου ολοκαίνουριο στο κουτί του (γι' αυτό δεν παραθέτω φωτό) 5/ Ζελατίνα BMW με ελαφρύ γδάρσιμο στη μία της γωνία (μαζί με τα πλαϊνά αλουμίνια) 6/ Εμπρός φτερό με ελαφρύ γδάρσιμο 7/ Spoiler μπροστά από το Ψυγείο Λαδιού 8/ Μπαράκι BMW για GPS 9/ Προβολάκι BMW με σπάσιμο στο κάτω του μέρος 10/ Φανάρι εμπρός BMW 11/ Αριστερό αλουμινιένιο διακοσμητικό 12/ Ψυγείο Λαδιού με ελαφρύ στράβωμα στη βάση. Κατά το "γιατρό" επανέρχεται πολύ εύκολα. ΔΕΝ υπάρχει καμία διαρροή !! Άντε ψωνίστε γιατί με βλέπω διακοπές στα Βριλήσσια... Last edited by CPretenteriS; 27-07-2011 at 12:35. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διάφορα αξεσουάρ για GS-1200 !!! Ευκαιρία !!!
Το βράδυ θα μπουν τιμές ανά προϊόν και μία τιμή "πακέτο" σε περίπτωση που κάποιος θέλει να τα πάρει όλα !!
|
|
|||
|
|||
Μήοως να τα πάρω εγώ που σκέφτομαι να αγοράσω 1200 κομμάτι κομμάτι;! Σε καμιά 10ριά χρόνια θα το έχω καταφέρει!
Καλοπούλητα Κωστή! |
|
|||
|
|||
η ζελατινα ταιριαζει και σε xr1000?
|
|
|||
|
|||
Αααααα............τώρααα μπλέξαμε...... θα σε γελάσω φίλε μου.... Ας απαντήσει κάποιος γνώστης... μη σε πάρω στο λαιμό μου...
|
|
|||
|
|||
Φίλε, μόλις μίλησα με τον Τζωρτζόπουλο... η συγκεκριμένη τελικά είναι για το Shoei XR1000 και κοστίζει 49 €.
Μπορώ να στη δώσω στα 35 €. |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητα Κωστή.
|
|
|||
|
|||
καλά παζάρια Κωστή...
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητα συνονόματε!
Ενδιαφέρομαι για το μπαράκι τιμονιού ....(όχι αυτό του gps) το πρώτο από τις 2 φωτογραφίες, αν είναι ίσιο και δεν έχει χτυπήματα βέβαια Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη κατάστασή του από τη φωτογραφία. Καλή συνέχεια Kosttis |
|
|||
|
|||
Eγω ενδιαφερομαι για τις κουρτινες...Καλοπουλητα φιλε μου!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αξεσουάρ (βαλίτσες κλπ) για R1200GS και όχι μόνο | lycos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 27-07-2011 17:18 |
Γενικό ξεπούλημα-ξεκαθάρισμα γκαράζ απο 1200 GS αξεσουάρ!!! | evanslam | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 01-10-2010 10:50 |
Γενικό ξεπούλημα-ξεκαθάρισμα γκαραζ απο αξεσουάρ 1200 GS NO 2 | evanslam | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 25-09-2010 13:50 |
διαφορα αξεσουαρ για gs 1200 | thirio | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 11-02-2010 21:52 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |