|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
HP Microserver
Για όσους θέλουν μια οικονομική λύση κεντρικού υπολογιστή (server) στην επιχείρηση τους ή τους λίγο πιο extreme users πoυ θέλουν ένα “Home lab” μια οικονομική λύση είναι από την HP o…… HP micro server ..ένα πραγματικά πολύ μικρό κουτάκι & αθόρυβο με 150W τροφοδοτικό!!!!.
Δεν έχει πολύ δυνατό επεξεργαστή και έχει μόνο 1G RAM και 250 GB σκληρό δίσκο & RAID 0,1 παίρνει έως 8G. Τον έχω πάρει για το σπίτι ....εχω βρει φθηνές μνήμες που παίζουν... 2x 4GKINGSTON Memory KVR1066D3N7/4G, DDR3, 1066MHz Λύση 1 για επιχείρηση μικρη εως 15 χρηστες : Αγορά ΗΡ Micro server με 8 GB Ram και 2 Δίσκους 250GB σε Raid 1à 330€+ΦΠΑ Λειτουργικό Windows 2008 Server Foundation 170€ + ΦΠΑ Σύνολο 500€ + ΦΠΑ Λύση 2 για Home Lap Aγορά ΗΡ Micro server με 8 GB Ram 250GB ΗDD à 280€ Λειτουργικό ESXi 4.1 Free ( παίζουν έως 5 Virtual machines ) *οι τιμές είναι ότι έχω βρει εγώ....μπορεί να είναι και χαμηλότερες ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: HP Microserver
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με ESXi όμως...όποτε στην λύση με πολλαπλά VMs δεν κάνει ...... αν για παράδειγμα μια επιχείρηση χρειάζεται ένα windows server για file & print & DB και ένα Linux Proxy για internet ...το «κουτάκι» μόνο του...την καλύπτει...... ξέρεις.... προσπαθώ ποστάρω ότι έχω δοκιμάσει και με γνώμονα το "best value for money” ..... |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Στρατή !
|
|
|