|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Να σας δώσω τα φώτα μου....!!!
Κυριολεκτικά, πουλάω τα xenon από την μηχανή μου, λοιπόν έχουμε:
1 σετ Η7 για μεσαία σκάλα 1 σετ Η7 για μεγάλη σκάλα 2 σετ Η11 μαζί με τα γνήσια προβολάκια bmw adventure , και την καλωδίωση τους. κατάλληλα για όλα τα bmw και για τα ΄08 και μετα. τιμή αγοράς είχαν 430€ τιμή πώλησης 350€ επικοινωνία είτε μέσω pm είτε στο 6937060566. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να σας δώσω τα φώτα μου....!!!
Στελιανεεεεε!!!!
τα πουλάς όλα μαζι πακέτο ή και χωριστα και για να προλαβω ερωτησεις αλλωνων γραψε μας και τα Kelvin Και πάλι καλοπουλητα!!! αν τα δίνεις χωριστα,ίσως με ενδιαφερει το κιτ απο τα προβολακια!!! |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα θα ηθελα να μου πεις αν μπαινουν στο απλο GS (μοντ.09) και αν πουλας χωρια τα προβολακια και ποσο......
Ευχαριστω και καλοπουλητα |
|
|||
|
|||
Δεν προλαβα να γραψω καν χεχεχε
|
|
|||
|
|||
Που είσαι ρε φιλαράκι όλα καλά???
6000k είναι τα xenon κ τιμές χωριστά είναι 200€ τα προβολάκια και 150€ τα άλλα δύο.... |
|
|||
|
|||
μπαίνουν στο απλό gs απλά χρειάζεσαι βάσεις όσο για την τιμή έχω γράψει.
|
|
|||
|
|||
Πουλήθηκαν τα xenon ευχαριστώ,παρακαλώ να κλείσει η αγγελία
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νεάπολη Εξαρχείων, τα φώτα σας...παρακαλώ | siraxanz | Διάφορα | 50 | 12-08-2010 14:55 |
Αλλαγή λαδιών σε καινούργιο κινητήρα, τα φώτα σας, | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 17-11-2009 00:56 |
ΣΟΣ!!! παιδιά τα φώτα σας!!! | tzik1 | Γενικά - Αναβάτης | 31 | 14-09-2009 02:05 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |
Να σας πω και γω τι μου έτυχε .... | vasmar | Τι μας έτυχε | 16 | 13-06-2009 16:44 |